Silver Concorde säkerställde "Evert Bäckström-lunch"

 

Sällan eller aldrig har väl ordspråket ”även en blind höna” känts mer korrekt angivet…?

 

Vidare.

 

I eftermiddag är det dags för den tredje dagen av Cheltenhamveckan. Stall Hatten är tokladdad inför ”World Hurdle” där den legendariske Big Buck´s jagar femte inteckningen. Det lär dock inte bli någon enkel match, för på startlinjen står även Annie Power som jagar elfte raka segern från debuten. Det sexåriga stoet kommer från Willie Mullins irländska yard och är något alldeles extra. Det ska även bli spännande att se vad Prix d´l Arc de Triomphe vinnaren Zarkavas sjuårige halvbror Zarkander kan uträtta i den här konkurrensen.

 

De sex loppen (less is more ATG…) kommer Stall Hatten som vanligt att övervaka inne på Wirströms i Gamla Stan.

 

Tre medlemmar av Stall Hatten inleder dock med en hejdundrande ”Evert Bäckström-lunch” på restaurang Prinsen för att fira det ”stora totoguldsrånet” från igår innan kosan styrs vidare mot Stora Nygatan och Wirströms.

 

Det lär bli en stressig eftermiddag för samtidigt som det makalösa Cheltenham-meetinget pågår rids den sista tävlingsdagen på Meydan inför Dubai World Cup den 29 mars.

 

Således lär det bli en ”viss trafik” på Stall Hattens konto hos Bet365 under de närmaste timmarna.

 

Det är kanske att utmana ödet en smula för mycket att ge sig på ett tips till dagens tävlingar efter den veritabla succén i går, men vad fan. Det gäller att ju ”smida medan järnet är varmt” som ordspråket lyder.

 

I lopp två på Cheltenham (2.05 GMT) startar en häst vid namn Fingal Bay och den har toppchans till ett odds kring åtta gånger ”fullkornslimpan”. Helt klart värd ett litet spel.

 

Stall Hatten kommer dock att spela lite mer på Janoub Nibras på Meydan (3.50 GMT) till ett odds i trakterna kring tio gånger. För vem kan motstå att lira en häst med formraden 8-12-8-15-5-8…?

 

Inte Stall Hatten i alla fall!

 

Höres

 

P.S. Stämmer ryktet att det var 6.000 supernöjda och glada människor på Solvalla i går kväll samt att omsättningen nådde smått sensationella höjder? D.S.

 

P.P.S. Nej. D.D.S.


Kommentarer
Postat av: Tagge

Tja.... Nu blir det knappast wichyvatten till lunchen er.

Grattis

2014-03-13 @ 15:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0