Grattis Jägersro, punkbandet Svintask och två tips

 

Än är inte undrens tid förbi…

 

Stall Hatten har nämligen goda nyheter, i alla fall för trav och galopp SPORTEN, nyheterna är desto sämre för SPELETS företrädare.

 

I eftermiddags tillkännagav nämligen Jägersro Trav och Galopp att man anställt Kent Öhlander som ny VD efter avgående Lars-Åke Mårtensson.

 

Stall Hatten har känt Kent Öhlander i drygt femton år och det är en slipad herre, minst sagt. Att han lämnar spelbolaget ATG är föga förvånande. Kent kan nämligen spel. Något som majoriteten i ATG:s verkställande ledning uppenbarligen inte kan. (Att inte kunna något verkar allt som oftast vara en merit inom hästsporten nu för tiden)…

 

Herr Öhlander är dessutom typen som vet vem som vann Elitloppet 1988, hur många kombinationer det blir om man snurrar tre hästar på en tvilling och vem som är pappa till Maharajah. Det skulle inte förvåna oss ett dugg om han dessutom vet vem som tränade salig Songline…

 

Så grattis Jägersro, och god natt ATG!

 

Stall Hatten lovade sig själv att inte kommentera eländet med de ”saxade” onsdagsomgångarna förrän efter sex veckor och det löftet ämnar vi honorera. Förhandsinfo på den kommentaren är dock att det tyvärr ser ut att bli ännu jävligare än vi trodde.

 

Vidare.

 

Stall Hatten är ingen kultursnobb, men vi erkänner att de typ tio senaste musikevenemangen vi löst biljett till har varit operaföreställningar.

 

Tills i fredags…

 

Det var en svettig (men lycklig) Stall Hatten som lämnade punkkrogen KGB på Malmskillnadsgatan strax före midnatt i fredags kväll. Detta efter att ha bevittnad svägerskans mans band Svintask som gjorde comeback efter mångårig radiotystnad.

 

Att se de tre medelålders männen, med goda civila karriärer och minst sagt ordnade familjeförhållanden, formligen ”rocka brallorna” av de 20 år yngre (och väldigt arga) medlemmarna av de andra punkbanden är något vi aldrig kommer att glömma.

 

Svintask ”rules”…

 

 https://www.youtube.com/watch?v=3GkNA342zP4

 

 

Till helgen är det ”Super Saturday” på Meydan i Dubai och Stall Hatten har faktiskt två bra speltips att bjuda på.

 

Spela lite på komben Shea Shea före Beat Baby i lopp 3, och gå sedan ”all in” på Trade Storm i det sista loppet för kvällen.

 

Innan vi avslutar.

 

Ni som tror att SG:s planerade entrépolicy för huvudsäsongen blir en veritabel succé kommer bli besvikna. Eller besvikna…?

 

Snarare ordentligt förbannade.

 

Höres


Kommentarer
Postat av: Julian

Du skulle ha ringt/skrivit så hade du fått Asmar och Prince Bishop också.

2014-03-09 @ 09:53:23
Postat av: Kaffehörnan

De var längesedan jag var på jägersro

2014-03-12 @ 07:47:06
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0