Dubai, gegga-moja och "Mistersentfromgod"

 

Pust.

 

Ännu ett Dubai World Cup kan läggas till handlingarna och om Stall Hatten räknat rätt var det här vårt fjortonde i ordningen. Inte så illa…

 

Årets lopp höll ingen vidare kvalitet, men African Story behöver inte ursäkta sig för sin seger – värd hissnande sex miljoner dollar.

 

Den största ”snackisen” i veckan har varit underlaget och det skulle förvåna Stall Hatten mycket om 2015 års upplaga av DWC avgörs på det artificiella tapetaunderlaget. Vi tror att man skickar ut den svarta ”gegga-mojan” i öknen per omgående och lägger en traditionell amerikansk dirttrack istället. Det andra alternativet är att flytta loppet till gräs, men det känns lite mer långsökt då man redan har två utmärkta löpningar, Dubai Duty Free över 1 800 meter och Sheema Classic över 2 400 meter på just nämnda underlag.

 

Det finns hur mycket som helst att berätta från veckan, men det får anstå till hemkomsten.

 

Stall Hatten och Caroline har nämligen en smula brått. Om 30 minuter avgår taxin ut till Palm Jumeirah dit vi blivit inviterade på drinkar och middag av ”Mistersentfromgod”.

 

Kommer ni ihåg honom?

 

Det var denne ”Mistersentfromgod” som räddade in Caroline i landet vid 2012 års upplaga av DWC, ni vet – det året då Stall Hattens trolovade blev nekad inträde till landet då hon halade fram ett rosa tillfälligt pass.

 

Planet hem avgår 03.15 i natt, via Istanbul, där vi har fyra timmar att slå ihjäl innan planet med destination Stockholm avgår.

 

Det finns en baksida också…

 

Höres.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0