Minor, orientering, "Spöket" och ett klipp...

 

Via sökmotorn Google kan man få fram det mesta…

 

Ett exempel i all enkelhet.

 

Det tog Stall Hatten under tre minuter att få fram obestridliga bevis för att min-tätheten i Bosnien-Hercegovina är 394 stycken per kvadratkilometer. Däremot gick vi tyvärr bet på uppgiften om hur motsvarande siffra ser ut i de markområden där SG:s styrelse och dess sportchef Nicholas Cordrey irrar runt i för dagen. Men det kanske vi skall vara glada för?

 

Så mycket kan vi dock säga.

 

Om Stall Hatten tvingats delta i årets europamästerskap i orientering, hade vi känt oss långt mer trygga om dessa avgjorts på den Bosniska landsbygden, än i direkt anslutning till de lokaler där SG:s styrelse vid nästkommande tillfälle ställs ”öga mot öga” mot sina medlemmar.

 

Missnöjet bland de aktiva eskalerar för var dag som går, och om inte styrelsen för SG förstår allvaret i detta – ändrar kurs, samt direkt vidtar åtgärder – står man inför något som kan jämställas med en palatsrevolution.

 

Det är helt naturligt att känslorna svallar när den verksamhet man har sin utkomst ifrån, synas, ifrågasätts och drabbas av sparåtgärder. I en sådan situation tenderar direkta egenintressen väga långt tyngre än förståelsen för att inse det nödvändiga i förändringsarbetet.

 

I tider som dessa är det av yttersta vikt att de som är satta att leda förändringsarbetet (SG:s styrelse) visar sina medlemmar tillbörlig respekt. Och kom ihåg… Respekt är inget man får, det är något man förtjänar. 

 

Från och med nu förväntar sig Stall Hatten inget annat än att ”Hasse H”, ”Lakejen” och övriga styrelsemedlemmar prioriterar information och öppenhet.

 

Okey?

 

Vidare.

 

I söndags morse trotsade Stall Hatten nedsatt allmäntillstånd och bordade planet med destination Nice, där vår ögonsten Aghostatgodsplace dagen efter skulle avlägga sitt ”maiden” på fransk mark.

 

När vi vaknade på ”löpsdagen” och insåg att ett par bärs/och eller champagne, inte på något sätt bättrade på humöret, var goda råd dyra. Tränare Pia Brandt fick därför uppdraget att forsla undertecknad till närmsta apotek. Vid ankomsten inleddes ett frenetiskt shoppande av medikamenter som på svensk mark varit - om inte olagliga – i vart fall receptbelagda.

 

På helt eget bevåg inhandlade Stall Hatten dessutom en ny tandborste, tandkräm, tandtråd och en flaska ”Listerine”.

 

Strax före klockan 11.30 inleddes således ”Operation hel renovering” på hotellrummet.

 

Inmundigandet av en 1000 mg värktablett var inget problem, lika lite störde jod-gurglande och diverse vitaminintag.

 

Stärkt av detta kändes tio minuter av tandtråds-användning och ”Listerine-surplande” endast positivt, och det var utan den minsta darr på manschetten vår nyinköpta tandborste trycktes in i munnen.

 

Efter ungefär en ”nanosekunds” borstande anade Stall Hatten ”ugglor i mossen”…

 

För även om vår kunskap om hur fransk tandkräm bör/skall smaka är begränsad rent allmänt, kunde det här inte stå helt rätt till.

 

Efter två minuters spottande och fräsande vågade Stall Hatten sig på att syna ”tandkrämstuben” mer noggrant.

 

Och om det är någon av er läsare som tror att informationen på tubens baksida fick vårt humör att eskalera? Tror inte det…

 

Det visade sig att det vi trodde var en helt ordinär tandkräm, skulle användas som ”mjukmedel” i löständer!

 

Ridå…

 

Kort senare visade ”Spöket” ett tal strax under 70 som femma. Ett trist faktum då han i starten före visat typ 88 som sjua.

 

Vilken ”topphelg”!

 

NOT…

 

Vi avslutar med ett klipp! Varför vi väljer detta är upp till betraktaren.

 

http://www.youtube.com/watch?v=xBcJZ3-cJKc

 

Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0