"Höhöhö", för vem? Att somna och geniet Olle...

 

Stall Hatten är tillbaka i ”verkligheten” efter deltagande på Breeders Crown-festen i Eskilstuna i fredags kväll och sedan allmänt familje-mys resten av helgen.

 

Själva festiviteterna i Munktell Arena var precis som vanligt - mycket trevliga. Massor av folk, på rejält partyhumör dessutom, men än mer viktigt… Personer från alla kategorier och samhällsklasser, vilket säkerställer travsportens smått unika position som folksporten framför alla andra, fanns på plats.

 

Stall Hatten har dock ruskigt svårt för den ”grabbiga” nivån som genomsyrar precis allt i det som kommuniceras ut till gästerna. Vi tror inte, men det skulle dessvärre inte förvåna oss det minsta, om självaste komikerparet Stefan och Christer, skulle ha problem att skriva mer ”plumpa” skämt - och rent usla samt under bältet ”one liners” än de vi serverades denna afton!?

 

För JA!

 

Vi vet att Sundbyholm travets marknadschef Stefan gillar killar (höhöhö…).

 

Vi vet att man gör ”knasiga grejer”, företrädesvis med ett par rejäla järn i kroppen.

 

Och NEJ!

 

Vi vill INTE veta vem eller vilka av de kvinnliga deltagarna på BC-festen som kvällen ”till ära” förmodligen lämnat trosorna i resväskan (höhöhö…).

 

Och vi ställer oss ytterst tveksamma om den för kvällen inhyrda komikern verkligen VET att Sveriges kronprinsessa ”fuskar med intimhygienen”…!?

 

Så låt oss slippa sådant där skit nästa år. För är ni verkligen säkra på att det är just den nivån publiken vill ha? Är det inte tvärt om så att ni underskattar församlingen en smula?

 

Okey?

 

http://www.youtube.com/watch?v=1Lc7uJ1tFUk

 

Nåväl.

 

Stall Hatten tillbringade kvällen med ett par kollegor, en travtränare med 150 hästar på listan och dennes fru, en veterinär ”modell framgångsrik” med fru, samt en av Sveriges mest lyckosamma uppfödare och dennes käresta.

 

Maten var till belåtenhet, vinet smakade bra, sällskapet helt perfekt, och det var vid åtskilliga tillfällen under kvällen våra samtal renderade till efterföljande gapskratt.

 

Så även om Stall Hatten satt och skruvade på sig, och skämdes å arrangörens sida vid ett par tillfällen, var kvällen som helhet mycket lyckosam.

 

Inte minst då kvällens största (och varmaste) jubel kom då familjen Jean och Birgitta Taikons H.R.On Line presenterades på storbildsskärmen!

 

Vi avslutar ämnet, men…

 

Vi kan dock inte undanhålla er en historia som utspelade sig ett par timmar innan festen började.

 

Stall Hatten lämnade kontoret vid 13.30 och anlände hotellet i Eskilstuna en knapp timme senare. Väl på rummet inleddes den sedvanliga uppgiften att välja lämplig ”outfit” inför kvällen, men dessutom avsattes typ 20 minuter för att konstruera ett system till Övrevolls V5-tävlingar.

 

När vi strax före klockan 15.00 kände oss bekväma med kvällens klädval, och ett ”mustat” Jokersystem för 218 kronor konstruerats, lade vi oss i sängen, för att få ett par minuter ”på örat”.

 

Det känns en smula ”förmätet” att enkom skylla den efterföljande och uppkomna situationen på hotell Elites fantastiska sängar, men rena fakta är följande.

 

När Stall Hatten telefonledes väcktes av kollega ”Trampet.OL” två timmar senare, insåg vi inte bara att vi missat ett par punkter på den ”rena” BC-agendan, utan även missat inlämningen av vårt V5-system på Övrevoll.

 

Och om någon tvivlar på att Stall Hatten var på ”dåligt humör” då vi insåg att vår ej inlämnade V5:a hade fyra av fyra rätt inför den sista avdelningen, kan ni sluta med det nu!

 

För värdet efter fyra avdelningar var i trakterna av 12.000 kronor, och i sista V5-loppet hade vi streck för sju hästar.

 

Stall Hatten orkade knappt se loppet, tillika V5-avslutningen, live, men då storfavoriten Female Spring skar mållinjen som obestridlig mål-etta, kunde vi trots allt ”leva” med resultatet.

 

Även om drygt 15.000 kronor är mycket pengar förändrar det inte livet…

 

I nästkommande blogg skall Stall Hatten, på allmän begäran, försöka recensera de nordiska köpen på ”Horses in Training-auktionen” i Newmarket i förra veckan.

 

Ambitionen är även att vi skall kunna fortsätta vår reseberättelse från Paris i samma blogg.

 

Okey?

 

Och för er läsare som innan Olle Ljungström deltog i ”Så mycket bättre”, svävat i okunskap om dennes genialitet…?

 

Lyssna, njut!

 

http://www.youtube.com/watch?v=CXQO0xGnei8

 

 

Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0