En formrad, samt en middag i de finare salongerna...

 
Det blir en rekordkort blogg i kväll för dottern Elsa har anlänt "Casa Stall Hatten" en dag tidigare än brukligt är.
 
Därför fortsätter vår reseberättelse från våra dagar i Frankrike i nästkommande blogg. Vi hoppas att ni har överseende med detta? 
 
Men en sak kan vi inte låta bli att delge er kära läsare redan nu...
 
Kolla in den inscannade startlistan nedan, noga! Fokusera på häst nummer sju - Street Race!
 
Hurvida denna pålle kan skänka Stall Hatten mer glädje via sina rena prestationer på tävlingsbanan, än den redan gjort, torde vara osannolikt. För hur kan ett kvallopp, sedan en debut där hästen tyvärr stod i starten och utgick, samt därefter ytterligare ett kvalificeringslopp - få något annat än följande konsekvens?
 
 
I morgon kväll får Caroline Malmborg (allt sedan Björn Edgrens vidrigt grabbiga uttalande på fullmäktigemötet, kallar vi inte längre henne för Fröken Favorit...), därför ensamt ansvar för Elsa då Stall Hatten skall på galamiddag i Eskilstuna med anledning av Breeders Crown-finalerna. 
 
Under normala omständigheter hade vi kunnat "dissa" denna tillställning och inte skämts det minsta för detta beslut, men nu är det inte en "normal" BC-helg!
 
Vi har sagt det förr, men säger det igen.
 
På lördag har nämligen Jean Taikon, en person från en samhällsgrupp - så äckligt utsatt, förföljd och missförstådd - även i ett "upplyst" land som Sverige - chansen att "tvåla" till diverse miljardärer i BC-finalen.
 
Att Stall Hatten skulle missa att hänga med Jean Taikon och hans livskamat Birgitta, när de för en gångs skull (den första) får chansen  att vistas i de "finare" salongerna, är nämligen helt otänkbart.
 
Och även om familjen Taikons H.R.On Line inte får en "spänn" med sig i själva loppet, är bedriften att de bara tagit sig dit, värt oändligt mycket mer för romerna som grupp än något som kan likställas med "kronor och ören". Hur många dessa kronor och ören än må vara.
 
Höres.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lillaanna

:)) Dålig humor av bästa märke! Och en feelgood- historia på köpet.

2012-11-02 @ 02:09:04
Postat av: Göran

Ser inte tjusningen i taikons, dom har blivit förvisade av en anledning, Patrask, uppväxta med att stjäla, är det ett sånt samhälle vi vill ha. Lycka till.

2012-11-03 @ 08:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0