"Gulleplutt", Stall Hattens tips, en framtida klassiker?

 

I kväll ”rivstartar” Stall Hatten bloggen med en ”truddelutt” från svunna tider. Häll upp ett glas bättre rött vin, luta er tillbaka, lyssna noga, och dröm er bort en liten stund…

 

Tänk ”Jacky”, tänk ”Hasse”.

 

http://www.youtube.com/watch?v=utPhWm2vwuw

 

I Skåne brådskar det ”en smula” att hitta mark till den nya banan, som ju måste vara färdigställd redan i maj 2014. Detta för att undvika ett initialt kostsamt, men på sikt, rent förödande tävlingsuppehåll.

 

Hur det projektet skall kunna ”ros i land” på utsatt tid övergår Stall Hattens förstånd. Nu arbetar dock enligt uppgift Skånska Fältrittklubbens ”projektgrupp”, bestående av Dag Johansson, Benny Carlsson och Peter Jardby hårt med uppgiften att sätta ihop en samling lämpliga personer till en ”referensgrupp”. Denna referensgrupps uppgift torde väl vara att undersöka lämpliga platser för banbygget, samt söka information och inspiration - nationellt som internationellt – för att den nya anläggningen i ”syd” skall bli lyckosam och användarvänlig?

 

Om Stall Hatten får tycka till om referensgruppens sammansättning kommer här vårt förslag i all välmening. Och, visst förstår vi att de här utvalda personerna måste vara medlemmar i SFK, men om nu de inte är det, får ni väl se till att de blir det fortare än kvickt. Det kan väl inte vara så svårt, eller?

 

1: Lennart Jr Reuterskiöld, championtränare.

 

2: Mikael Calner, professor i geologi, Lunds universitet.

 

3: Erik Penser, finansman, hästägare, uppfödare.

 

4: Bo Gillborg, sportchef Jägersro.

 

5: Svante Stockselius, fd chef Eurovision Song Contest, hästägare.

 

De här fem namnen funderade Stall Hatten fram på tio minuter, och vi är relativt säkra på att tre av dessa skulle acceptera uppdraget.

 

Det är bara att lyfta luren och kolla själva!

 

I morgon bitti blir det spännande!

 

Ingen har väl missat att ”vår store ledare”, Hans Hansson, uteblev från det inplanerade mötet med Täbys tränarförening förra fredagen?

 

Efter att fått ta emot häftig kritik för sitt rent respektlösa agerande gentemot de oroliga aktiva, har ”Hasse” nu tydligen insett allvaret?

 

Därför är det ytterst glädjande att Herr Hansson ”beviljat” Caroline Malmborg och Mikael Tjernström ”audience” för att svara på deras högst relevanta frågor i morgon.

 

Om detta möte blir lika minnesvärt som ”The thrilla in Manilla” eller ”The rumble in the jungle” låter Stall Hatten historien få utvisa.

 

Men kanske är det så att ”The trainers attack, at the racetrack” blir en klassiker, fullt i paritet med Mohammed Alis likaledes öförglömliga duster?

 

I morgon informerar Stall Hatten om Skånska Fältrittklubbens föreslagna stadgeändringar, som luktar ”östeuropafasoner” lång väg.

 

Kanske finns det även lite "ork" över för att detronisera diverse av SG avlönade "skribenter"...?

 

Höres!


Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

Vi behöver ingen professor i geologi ! Vi ska väl inte bygga en bana på fast berggrund ! Däremot skulle det inte skada med kunskap inom geoteknik, vilket är ett helt annat kunskapsområde.

2012-03-23 @ 15:37:33
Postat av: Tore Petre'

Refernsgruppen är redan tillsatt (se SFK's hemsida). Du fick med en av Dina kandidater (!), - Junior !

2012-03-23 @ 16:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0