Väntat besked, en spade och en het derbykandidat.

 

I dag kom det (i alla fall för Stall Hatten) väntade beslutat att Täby galopps VD Gunnar Werner lämnar sin post den sista maj.

 

Svensk galopp befinner sig i en förändringsprocess av gigantiska mått. Då kritiken mot ledningen varit omfattande det senaste året är det således inget konstigt alls att styrelsen ”offrar” VD för att ”lugna” massorna.

 

Man kan säga vad man vill om Gunnar Werner. Han hade lite dålig ”bollkänsla”, och var kanske lite ”naiv” i sin approach gentemot de aktiva. Samtidigt skall han hyllas för många saker. GW ligger i mångt och mycket bakom succén med riksgaloppen, men framför allt har galoppsporten exponerats rekordmycket i TV under hans tid som VD.

 

Vem som skall ta över ”rodret på den läckande skutan” har Stall Hatten ingen direkt koll på, men den som gör det måste ha med sig en massa ”tätningsprodukter” då han eller hon infinner sig på kontoret.

 

För resten…

 

Undrar om inte en spade är det allra viktigaste attributet? Då kan personen i fråga ”begrava” det dödsdömda Djurgårdsprojektet en gång för alla. Det vore en succéstart i Stall Hattens ögon!

 

Och du Gunnar.

 

En låt…

 

http://www.youtube.com/watch?v=IYsrKDSKzWg

 

Here to Win blev ”bara” fyra på Keeneland, men banan var åt det tunga hållet och hästen får godkänt.

 

I den senaste bloggen rekommenderade Stall Hatten spel på Holly Martins med Loppan Nordblad ombord i ett lopp på Kempton. Resultatmässigt gick det inget vidare, men distansen var alldeles för kort och hästen såg sjukt bra ut. Det är långt till Derbyt, men Holly Martins är absolut ”one for the short list” i nuläget.

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

Holy Martin är "simply" ingen Derbyhäst.

2012-04-30 @ 09:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0