Svensk Galopps kampanjfilm presenteras, tips...

 

Stall Hatten har kommit över Svensk Galopps topphemliga kampanjfilm som skapats för att ”samla/ena” hela galoppsverige i den gemensamma kampen mot ”storebror” TRAVET.

 

I den version som visas via klippet nedan, har Hans ”Hasse” Hansson dock bytt ut Jägersrotränarna mot ”Hammarbysupportrar” och Täbytränarna mot ”Djurgårdsfans”. Och galoppsportens gemensamme fiende, oavsett man kommer från Skåne eller Stockholm, TRAVET, är rent diaboliskt utbytt mot storklubben AIK.

 

Men Stall Hatten kan redan nu avslöja att den långhårige ”Hammarbynissen” kommer att spelas av Fredrik Reuterskiöld, och Djurgårdspajsaren som ”äger” vers två görs av Patrick Wahl i den ”skarpa” versionen. Stall Hatten blev dock väldigt förvånad då det kom till vår kännedom att Bosse Gillborg signerat kontraktet för att spela ”medlaren” med den skorrande stämman…

 

Och är inte ”Jacky” Henriksson som klippt och skuren för dirigentrollen? Och…? Är det inte ”Hasse” som står vid mixerbordet och styr hela ”kalajset”?

 

http://www.youtube.com/watch?v=fhTOVGg90SA

 

Stall Hatten bojkottar V4-spelet i morgon, men kommer att testa ett par kombspel. Ni vet, det är inte ”gratis” att hänga en vecka i Dubai, så nu är det viktigt att ”kusarna” springer som Stall Hatten önskar…

 

Lopp 1:

 

Visserligen ”yrar” de flesta om att Chiloé skall vara klar, men Stall Hatten har alltid haft ett gott öga till Constable Country, och lirar därför en rak komb 4 före 2. Åtta gånger?

 

Lopp 2:

 

Här blir Eskimo stor favorit, men Stall Hatten varnar kraftigt för Tjorny, som står vettigt inne i loppet.

 

Lopp 6:

 

Att Goldinova skulle få stryk av Young Prince håller Stall Hatten för otänkbart. Var Pam Cordrey har ”hittat” formtal 80 på den hästen är ett mysterium fullt i klass med var Nazi-guldet är dumpat!

 

Men ingen bryr sig väl om Stall Hattens tips...?

 

Den sjunde maj är det dags för Fabricio Borges att ställas inför skranket i Oroveso-fallet. Hur det kommer att dömas står skrivet i stjärnorna, men Stall Hattens stalltips är 20.000 kronor i böter och en månad i ”buren”.

 

För en tid sedan erbjöd Stall Hatten ”valfritt odds” på att Bodil ”Journalen” Hallencreuts och Isalina-fallet får sitt slutliga avgörande den 24 april. Det vidhåller vi, för överdomstolen avgör fallet den 23 april…

 

Även solen har sina fläckar.

 

Avslutningsvis. Tack till signaturen ”Stefan” för att han postade denna länk i kommentarsfältet.

 

http://galoppsport.se/sresultat?kommando=tevlingsdagVisa&tevdagId=356338&loppId=334249

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

Men hallå ! Den 23:e april är det Breeze-Up Auction i Doncaster. Den tillställningen kan väl Bodil inte missa. Det blir nog en försening till, - tills efter Pramms !

2012-04-07 @ 17:46:18
Postat av: Inge Vidare

Som vi alla vet ska det mer till än mord för att få ett kännbart straff i den här sporten...lite doping hit o dit ger väl max en "tillbaka till mål utan att passera mål"...

2012-04-08 @ 20:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0