"Sorgens dag", snabbjobb, den "Lilla" och riksgalopp!

 

Det är en ”sorgens” dag för alla oss som älskar galoppsport!

 

För i går kväll ”stängdes dörren”, som innan mötet i vart fall stod på glänt, för galoppsporten på Jägersro en gång för alla…

 

Säsongen 2012 blir den sista för fullbloden på Malmöovalen. Det står med all ”önskad” tydlighet klart efter STS möte i går kväll. Även de medlemmar som tidigare förordat en separation under ”ordnade former”, har tröttnat på galoppens företrädare och deras attityd i frågan, och nu är tyvärr den allmänna uppfattningen i ”travleden” att dessa ”skall straffas”!

 

Nu inleder därför galoppen en kostsam civil rättsprocess mot STS, men utgången i ”nugripervieftersistahalmstråetmålet” är likväl givet! SFK har lika stor vinstchans, som Lars-Gunnar Björklund haft i en batalj mot Usain Bolt över 100 meter.

 

Och är det inte rent av genant, att det här aldrig hade behövt hända?

 

Att vara ”styv i korken” är sällan ett klokt beteende, men att reta upp, och sedan bita ”den hand som föder en” är ALLTID ett idiotiskt agerande!

 

Stall Hatten hade inte velat vara i den plastkirurgs kläder, som får till uppgift att ”snygga till” de uppkomna bitmärkerna på ”Jacky” och hennes klåfingriga entourag! För de blir inte lätta att dölja, så djupa som de är...

 

En låt…

 

http://www.youtube.com/watch?v=0c35s3LbhRE&feature=related

 

I dag hade fem av Stall Hattens medlemmar mött upp på Täby galopp för att övervaka ”Spöket” som sadlats upp för att gå jobb.

 

Hur det såg ut går vi inte närmre in på, men det kändes i alla fall så pass bra, och därmed helt naturligt att piffa upp den efterföljande lunchen hos Lisbeth på Clockers Corner med en kall pilsner…

 

Sofie ”Lilla” Lexner kämpar hårt för att ”ta” den sista OS-platsen i dressyrlaget bakom givna duon Patrik Kittel och Tinne Wilhelmsson. På torsdag startar hennes (och Ulla Håkanssons) Charming Boy i Grand Prix-tävlingar av yppersta klass i franska Saumur.

 

Ekipaget svarar för en ”bragd” om de placerar sig i den stenhårda konkurrensen, men…

 

… Stall Hatten har genom åren stött på många ”vinnartyper” med ”löpskalle”, men undrar om inte ”Lilla” Lexner är den värsta?

 

I morgon startar Pia Höioms riksgaloppör Aim Higher igen. Men varför valde Pia inte maidenloppet som rids senare under dagen i stället? Nu står Jessica Longs rikshäst Free House ”med tre ben i mål” i just nämnda löpning.

 

En annan rikshäst som startar i morgon är Johan Reuterskiölds Night Angel, men att denna skall stå 1600 meter håller Stall Hatten för otänkbart.

 

Den gode Johan, eller ”Glytten” som Stall Hatten kallar honom, får trösta sig med att han helt uppenbart har ”tur i kärlek”, samt att 2-åringen som såldes för 70.000 pund i Doncaster i går kommer i hans träning.

 

Därför avslutas bloggen med ett klipp från ett ”klassiskt” TV-program. "Those were the days"...?

 

http://www.youtube.com/watch?v=s19AUpTgCP8

 

Höres!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0