Motiverad "syn", fina insatser, en agent och ett tips...

 

I eftermiddags fick Stall Hatten en rent lysande idé.

 

För det har väl inte undgått någon av er kära läsare, att Stall Hatten gillar att ”sätta odds” på både det ena och det andra…?

 

Det här förslaget bjuder vi Skånska Fältrittklubben på.

 

Den advokat som ni anlitat för att driva den civilrättsliga processen gent emot STS verkar ju helt säker på att vinna, eller hur?

 

Stall Hatten har ingen större koll på vad en advokat verksam i Malmö debiterar per timme, men 2.500 kronor låter väl rimligt?

 

Erbjud därför 10.000 kronor i timmen om han vinner målet och 0 (noll) om han torskar.

 

Den ”dealen” måste ju accepteras, då ni ger fyra gånger pengarna på något som han tycker är värt driva till oddset 1.50!

 

På det här sättet ”synar” ni advokaten ”rakt ut”. Och visst är priset för en vunnen process värt 10.000 i timmen. En förlorad dito är tusenfalt mycket kostsammare.

 

Hur vida sådana ”dealer” är tillåtna i Sverige har Stall Hatten ingen aning om, men om så är fallet, begår Skånska Fältrittklubben tjänstefel om de inte i alla fall ”ställer frågan”…

 

I morgon klockan 16.00 skall ”Jacky” presentera en ”nulägesrapport” för tränarna på banan.

 

Det lär bli en massa ”jidder” om att ”allt är lugnt” och så vidare, men...

 

…det enda vettiga att informera den sittande församlingen om, är att Arbetsförmedlingen i Malmö nås på telefonnummer 0771-60 00 00, eller via webben på adressen arbetsformedlingen.se

 

http://www.youtube.com/watch?v=sfqX_eAnNeM

 

Idag var det lunchgalopp på Jägersro och tre prestationer ”stack ut” i Stall Hattens ögon.

 

Matauri Pearl var inte ”vässad” inför dagens start i Becky Moss Fillies Mile enligt tränare Fredrik Reuterskiöld, men om så verkligen var fallet, får övriga treåriga ston i Skandinavien ”kämpa duktigt” för att komma i närheten av en ”vässad” Matauri Pearl framöver… Stall Hatten kan redan nu ”lova” vinst i Oaks för dottern till Hurricane Run, men kanske spänns bågen ännu hårdare? Stoet står nämligen kvar i Norskt Derby, gräs och 2.400 meter är båda faktorer som talar till hennes fördel.

 

Fuxen Glad Bear är förutom ”vacker som en tavla”, dessutom en riktigt klassig treåring. Att ”ge” Tom Hagen två kilo och Aim Higher sex i årsdebuten och sedan ”bolla” med dessa imponerar. Stall Hatten vill lira ”antepost” till 2000 Guineas i Norge. Åtta gånger, någon?

 

Men ”roligast” i allmänhet och ”viktigast” i synnerhet under dagens tävlingar var Riksgaloppören Free House imponerande debutseger på svensk mark. Jessica Longs Sir Percy-fux fullkomligt förnedrade sina konkurrenter och borde efter detta vara slutsåld innan Stall Hatten hinner säga ”tvåochåtti”…

 

”Äras den som äras bör”!

 

Agenten Lars Kelp har ”snokat upp” och köpt fyra av årets Riksgaloppörer. Trion Whatyoucallit, Cheerful Giver och Free House har alla vunnit och imponerat i sina respektive första starter på våra breddgrader. Aim Higher har varit god trea sina två!

 

Enough said.

 

I morgon blir det spännande då Here to Win är favorit i ett Gr-3 på Keeneland. Stall Hatten har vid ett par tillfällen utlovat ett "referat" om hur köpet av stoet gick till, men inte levererat. Men den som väntar på något gott...

 

Stall Hatten avslutar här då kvällens V86-tävlingar på Solvalla tilldrar vårt intresse, men den ”spelsugne” investerar ett par kronor vinnare och plats på Hans Adielssons Holly Martins på Kempton 7.55 (GMT).

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Norrlänningen

DJ Fontana i kvalet var en fjärde att hålla ögonen på

2012-04-25 @ 20:48:51
Postat av: Tore Petre'

Kan jag få klämma in Alcohuaz på en 5:e plats på "intryckslistan" ?

2012-04-27 @ 09:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0