En trevlig dag, ett nytt försök, och det roligaste...

 

Stall Hatten hade en mycket trevlig dag ute på Täby galopp, men den kunde blivit en ”aning” trevligare…

 

I gårdagens blogg tipsade vi om den raka komben Constable Country mot Chiloé. Den smakade ju ”fågel” till drygt tio gånger, men tyvärr var Stall Hattens insats av det ”modesta” slaget.

 

Tips nummer två var komben Eskimo och Tjorny. Då den sistnämnde ströks på morgonen placerades därför ett litet vinnarspel på Eskimo. Dock tyvärr av ännu ”modestare” karaktär… Men okey då? Fem gånger är alltid fem gånger.

 

Att Stall Hatten sedan gjorde ”kassan” på en trio i arabloppet till 240 gånger gjorde dock att humöret var återställt på en ytterst hög nivå. Men det måste sägas att spelet gjordes av principskäl och mest för ”showens” skull. Loppet skulle INTE varit placerat inom V4-spelet!

 

Efter den här lyckosamma starten på tävlingsdagen kändes det helt naturligt att inmundiga ett par kalla öl på uteserveringen, och Stall Hatten och ”Uttern” kände sig kort senare smått ”oslagbara”…

 

Men att ordspråket ”inga träd växer till himlen” inte är taget ur luften, blev Stall Hatten och ”Uttern” tyvärr påminda om, då vi gick ”all in” på Goldinova kort senare. Eller i alla fall nästan.

 

Sammanfattningsvis var dagen dock mycket lyckad. Så det så…

 

Det är fler än en travtränare som försökt sig på att träna galoppörer, men Stall Hatten kan inte påminna sig någon som lyckats nämnvärt. Den senaste som gett sig i leken är Fredrik B Larsson som efter ett par dagar på besök hos Hans Adielsson, tyckte det vore en kul grej att pröva.

 

Så sedan ett par dagar trängs fullblodet Son of Sky med familjen Larssons travare ute på Eriksunds Säteri. Stall Hatten önskar sin gode vän ”Fredde” all lycka med projektet.

 

Och vad händer egentligen med Stefan ”Tarzan” Melanders inköp på åringsauktionen 2010?

 

På begäran kommer en ny På spåret resa.

 

Vart är vi på väg?

 

10 poäng:

 

Vi ”lyfter” från plats där man inte behöver ”trånga skor” för att ha ont. Vi tar mark där, i alla fall delvis, Eminem lär känna sig hemmastadd? På slutmålet är en viss ”tjur” populär…

 

Stall Hatten avslutar med det roligaste vi någonsin sett. Klippet är drygt 40 minuter, men det är väl spenderad tid.

 

http://tosh.comedycentral.com/video-clips/spoiler-alert---tiptoes---uncut

 

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Flaggstången

Jag drar en vild chansning på Jerome Park Racetrack?!??

2012-04-08 @ 22:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0