Barcelona vs Fältrittklubben, Messi vs "Jacky"...

Nä men vad underbart att komma hem till Sverige, eller inte…!

 

Efter en vecka i Dubai, där kvicksilvret sällan understiger 35 grader i slutet av mars, frös Stall Hatten ända in märgen då vi klev ut från terminalen på Arlanda i går morse.

 

Snöslask och minusgrader är nämligen inget Stall Hatten gillar speciellt mycket.

 

Däremot gillar vi genomtänkta och kloka beslut som för svensk galoppsport framåt...

 

I går kväll hade Skånska Fältrittklubben möte och två saker beslutades.

 

Den föreslagna stadgeändringen som bara ”uppfanns” för att få bort Claes Lundell röstades INTE igenom av medlemmarna vilket naturligtvis var ett nödvändigt och klokt beslut. Guldstjärna!

 

Men samma medlemmar röstade JA till förslaget att SFK skall driva en rättslig process mot Jägersro. Detta efter att ”Mannen med munlädret”, tillika advokat och dessutom avlönad av Skånska Fältrittklubbens styrelse, tyckte ”att det är en bra idé för vi har bra vinstchans grabbar”...

 

Ni förstår att Stall Hatten kastas mellan hopp och förtvivlan…?

 

För så här är det. Och nu är vi visserligen en "smula övertydliga”, men det verkar behövas!

 

Skånska Fältrittklubben har samma chans att vinna denna process gentemot Jägersro, som man har i en fotbollsmatch (alldeles oavsett vilken ”elva” man kan få i hop bland sina medlemmar) mot Barcelona inne på Camp Nou. Att SFK dessutom ligger under med 7-0 i 84:e minuten lär inte göra saken bättre precis…

 

Och detta vågar Stall Hatten lova alldeles säkert, utan att ha de minsta förhandskunskaper vare sig om Håkan Birger har bra löd i ”högerdojan”, Kristina Anderssons ”nickförmåga”, eller om ”Jacky” Henrikssons spelförståelse på offensiv planhalva…

 

Skit i den där helt onödiga och kostsamma processen nu.

 

Istället.

 

Leta mark.

 

Bygg nu.

 

Svårt?

 

http://www.youtube.com/watch?v=XAYhNHhxN0A

 

Höres...


Kommentarer
Postat av: AJA

Ja men jaaa!!



Varför är det så svårt att fatta att dom har gjort bort sig helt enkelt. Och det här är konsekvensen av ett överilat och mycket korkat beslut.

Ibland är det svårt att fatta hur galoppsporten på jägersro klarat sig så här länge ens. Har sedan några år tillbaka misstänkt att några år i skolan skulle vara väl investerad tid för galoppfolket. Har tidigare skämts lite över att ha tänkt på det viset, att vara föraktfull är ju inte så "classy".

Hmm.. Nu tänker jag att det var mitt i prick.. Tråkigt att ha rätt den här gången.

2012-04-03 @ 22:10:26
Postat av: Tore Petre'

För de juridiska tjänsterna har SFK engagerat en advokatbyrå i Stockholm. Det fanns väl ingen i Malmö som ville åtaga sig ett sådant döfött uppdrag !

2012-04-04 @ 11:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0