Uppåt trots att Stall Hatten inte var på plats!

Godolphin, Coolmore samt en rad andra internationella aktörer (dock inte Stall Hatten) handlade duktigt i Newmarket igår. Av 147 hästar i katalogen såldes 120 till snittpriset 151.233 guineas, en uppgång med hela 48 procent. Även medianen sköt i höjden till 100.000 guineas, en ökning med 52 procent. Nu blir det mycket intressant hur det kommer att gå på den svenska årångsauktionen i Täby på lördag. Då är ju dessutom Stall Hatten på plats! Prepare, beware...

Kommentarer
Postat av: lite grann från åvan

åringsauktionen på lördag blir intressant att följa,

speciellt med tanke på det något ostadiga klimatet i galoppsverige!

många fynd kan nog inhandlas för billig peng...

kul att stallhatten kommer att finnas på plats och kanske dela med sig av sina stora galoppkunskaper

nu när vi andra dödliga fotfolk ska försöka hitta

rätt häst. Lycka till!

2011-10-06 @ 13:20:50
Postat av: Moltke

Samtliga de prispengar som tillställs galoppen kommer väl tvivelsutan att bli föremål för ädel tävlan alldeles oavsett vad som sker i Malmö den 25 november. Även om resultatet av denna sammankomst skulle bli att galoppsporten förklaras "ludus non grata" på härvarande plats torde det i värsta tänkbara fall innebära en relokalisering av 25 dagar för tävlings avhållande. Någon påverkan av träningsmöjligheter torde inte vara möjlig under gällande jordabalk.

Moltke utgår från att Herr Stallhatts equina vänner har viste i såväl den skåneländska som den nationella centralorten och att Herr Stallhatt inte hyser egen oro.

2011-10-06 @ 18:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0