Prinsen, Carmen och en vinnare i Frankrike

Stall Hatten är ingen storkonsument av fiiinkultur precis, men ett par gånger om året masar man sig iväg på något evenemang som verkar trevligt och bra på "papperet".

I kväll blir det därför Kungliga Operan som föräras ett besök av Stall Hatten. I en värld där man tyvärr är ständigt uppkopplad och anträffbar, mår man bra av att bara sitta still i ett par timmar och njuta - långt bort från störande element. Stall Hatten hoppas och tror på en trevlig uppsättning av Bizets Carmen.

Och innan detta evenemang skall man såklart hinna med ett besök på restaurang Prinsen...

I går talade Stall Hatten med sin gode vän Anders Lindkvist, travtränare i Frankrike (men det visste ni väl?). Anders var som vanligt på sitt allra "soligaste" humör, då han hunnit med ett par dagar i Umeå och Örnsköldsvik i gamla kompisars lag. Stall Hatten ville ha information om vilken flygplats i Paris som var lämpligast att flyga till om man skall till Chantilly. Detta sedan vi fått ett tips om att Bouvais (stavas det så?)var ett klart tänkbart alternativ.

- Det är det inte kompis. Både du och jag är för gamla att "kasa runt" med Ryan Air, informerade "Linkan.
- Men, det var en annnan grej. Hur ofta har jag "sagt till" om en vinnare under alla dessa år vi känt varandra, frågade sig Anders?

Stall Hatten letade i minnet och kunde inte komma på någon. (Om det hade varit så att vi fått en vinnare tidigare som hade levererat hade vi givetvis kommit ihåg det!?)

- Rambo Crown är helk klar i Reims i kväll (19.45, Stall Hattens anm.). Bara så du vet, avslutade "Linkan".

Ta det som ett tips kära läsare.

Nu är det dags att ta på kostymen inför kvällens äventyr. I morgon levereras mer skvaller från Jägersro och dessutom tipsar vi om "århundradets" bästa totospel. Detta skall göras på Laurel Park i USA på lördag kväll. Stall Hatten återkommer om vilken häst det gäller, men en ledtråd kan vara att en av delägarna fick inteckna sitt hus när räkningen kom från auktionsfirman i Brasilien... Dessutom är hästen i fråga norskägd..., bara en sån sak.

Höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0