Krakatau, Here To Win, tvättmaskinen...

Av århundradets totostöt (planerat och regisserat av Stall Hatten) blev tyvärr intet… Here To Win syntes aldrig med chans i sitt stakes-lopp på Laurel Park i går kväll, och det var ett mycket besviket gäng (dessutom avsevärt fattigare) norrmän som gnällde/hulkade för Stall Hatten efteråt.

- Hun var ikke gåendes nagen gang, helvete också, suckade en av delägarna direkt efter loppet.
- Banunderlaget passade henne inte alls, vi får skylle på det, avslutade personen som tvingades (vilket vi berättade om i senaste bloggen) inteckna sitt hus för att köpa ut henne som åring på auktion i Brasilien.

Here To Win är dock så pass bra att vi får ge henne fler chanser. Stall Hatten kom faktiskt billigt undan då datorn lade ned strax innan start. 200 dollar fick man dock säga tack och adjö till då vi tyvärr fick tag i en av delägarna som var på plats på Laurel Park fem minuter innan start…

I går var Stall Hatten på ”Trumpetarns” 40-års fest i goda vänners lag. Som vanligt hade Stall Hatten skjutit upp presentköpet till sista sekunden och det var först en kvart innan festen började som operabiljetter och en bok om Jussi Björling inhandlades till födelsedagsbarnet. Gissa vem som på de fem minuter detta tog dessutom fick en P-bot på 900 spänn? Bra start på kvällen. NOT!

I dag blev Stall Hattens 2-åriga sto tvåa (och knappt slagen) för tredje gången i rad… Bra så, men det känns verkligen surt att inte få Racing Post-bonusen på 10.000 pund! Nu packar vi in henne och förhoppningsvis har vi en bra treåring nästa säsong!?

”Tvättmaskinskriget” på Jägersro engagerar och irriterar både den ena och den andra på stallbacken. När Stall Hatten satt och dränkte sina sorger i favoritbaren ”Hästboxen” tillsammans med sin tränare efter loppet kom en av banans mest hårt satsande hästägare fram och meddelade…

- Bara så du vet Stall Hatten… Om XX blir av med tvättmaskinen på detta sätt och grunder, köper jag en ny till XX direkt – kosta vad det kosta vill, informerade denne noble gentleman utan minsta darr på manschetten.

I går var det fullmäktigemöte på Täby galopp. Enligt Stall Hattens källor gick det hetare till på denna tillställning än vad vulkanen Krakatau mäktade med att uppbringa vid sitt våldsamma utbrott 1883. En av landets största och mest framgångsrika tränare lämnade mötet redan i paus! Stall Hatten misstänker att personen i fråga inte var speciellt nöjd och tillfreds med vad som sades under första halvan av mötet… Vi återkommer i ärendet.

Är ett vinnarspel på 7000 pund mycket? Känns det surt om det inte ”går bra”? Stall Hatten lämnar besked i morgon…

Kommentarer
Postat av: bananabee

Tvättmaskinkriget väcker känslor vida omkring , det förvånar mig inte ! Hur skulle folk kunna agera annorlunda vid sådan total orättvisa ? !

2011-10-27 @ 19:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0