Haugen säger till och den där travtränaren.

Stall Hatten hade ett mycket trevligt samtal med Rune Haugen i morse. Efter diverse strul (storm på nordsjön), har Giant Sandman nu äntligen anlänt Newmarket - landvägen! Rune låg som vanligt lågt... "Histen haar alri mått penare, han er skikkelig fin. Jag skikkede eijarna till William Hill i löperpjukk och de fikk 33 ganger pengerna, var Haugens kommentar. Nu hoppas jag att ni har överseende med Stall Hattens norska stavning, men ni fattar väl någorlunda?
Jägersros travtränarförening hade möte i tisdags med anledning av Skånska Fältrittsklubbens "geniala" uppsägning av avtalet (obs, ironi)! Vi nämner inte namnet på travtränaren, men en bra ledtråd kan vara att han har mer framgångar i Danmark än i Sverige och han kanske inte följer Atkinsdieten "slaviskt"... Nåväl, efter avslutat möte träffar han en ung stalltjej som jobbar i ett framgångsrikt galoppstall.
- Nu är ni alla fall fullkomligt rökta lilla du, om ett år slipper vi galoppen här på Jägersro och det skall bli jävligt skönt.
I Stall Hattens värld sparkar man inte på de som ligger, och ligger gör tyvärr galoppen på Jägersro. Att man då dessutom skall behöva ta en massa skit från en medioker travtränare är inte så "pampigt". Stall Hatten kräver därför att Lars-Åke Mårtensson tar berörd tränare i örat. Ingen, absolut ingen - är betjänt av en massa gnabb sporterna i mellan. Markera den 25 november i kalendern. Det är den viktigaste dagen inom svensk galopp på mycket mycket länge.

Kommentarer
Postat av: Moltke

Ligger galoppen? Har den inte rest sig upp för första gången på evigheter?

"All förhandling bygger på bedrägeri. När vi är starka måste vi verka oförmögna och passiva."

Fritt efter Sun Tzu som alla STS medlemmar inte verkar ha läst.

2011-10-06 @ 16:08:54
Postat av: Tore Petre'

Lika bra att förbereda en flyttning av galoppstallet. Baden-Baden (?), Parisområdet (?) eller varför inte Grekland med de feta prispengarna ?

Svårt val !

2011-10-06 @ 23:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0