Fortsatt uppåt, ryttarbyte och inför lördagen

Den uppåtgående trenden på Tattersallsauktionerna i Newmarket håller i sig. Snittpriset stannade denna dag på 128.000 guineas (+14 procent) och medianen håller sig på urstarka 100.000 guineas (+41 procent). Den enda orsaken som verkar trovärdig till denna uppgång är att folk passar på att köpa när Stall Hatten inte är på plats för att försäkra sig om de bästa individerna!?
Fredrik Johansson rider Giant Sandman på lördag, inte "Rafa Schnitzel"... Månne är det detta som fått oddset på Rune Haugens adept att sjunka till 20 ggr fläsket? Vi som var vakna gjorde ju ett lillspel till 33 ggr redan igår. Allt verkar fortsatt väl med hästen och Rune bryr sig föga om vad det blir för underlag. - Histen gaar på allt och siir fortsatt kjempego ut. Visst er det töft att vinne, men en plass er jeg mer iller mindre sikker pa, berättar Haugen för Stall Hatten.
Är det någon som har en känsla för hur det kommer att gå i morgon? På den svenska åringsauktionen alltså? Stall Hatten har gjort läxan och funderar på en eller två "småttingar" om det blir rätt pris. I övrigt låter det som om de flesta köpstarka kunderna är tveksamma till att öppna plånet. Stall Hatten hoppas och håller tummarna för att det inte blir "slakt" i ringen. Kan den nya platsen för auktionen - Täby Ryttarcenter - bli ett lyft? Till skillnad mot det däringa cikustältet som varit skådeplatsen de senaste åren kan det bara bli bättre.

Kommentarer
Postat av: Janos stigbygel

33/1 each way hade smakat gott med Fredrik!

2011-10-07 @ 12:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0