Blodtryck, invasion, inga ursäkter.

Stall Hatten är knockad och nere för räkning, men långt ifrån uträknad… Sedan ett par dagar har energin försvunnit och det har helt enkelt inte funnits kraft att uppdatera bloggen. I går tog därför ett par av Stall Hattens mer empatiska kollegor beslutet att ta blodtrycket på denne skrivare med hjälp av kontorets för ändamålet införskaffade ”mackapär”.

Domen blev stenhård.

Stall Hattens blodtryck är högre än typ Eiffeltornet och därför har ett träningsprogram ”inletts” och en översyn av levnadsvanorna ”instegerats”… Vi ber att få återkomma i ärendet.

Idag kopplades den (i denna blogg) vida omtalade tvättmaskinen ur/ut av en inkallad elektriker. Av anläggningschefen och ägarens motpart syntes dock intet… När anläggningschefen konfronterades i ärendet kort senare, lämnades denna kommentar.

- Själva flytten av tvättmaskinen får din motpart ordna på egen hand. Där någonstans går gränsen för vad vi känner oss manade att utföra. Om Stall Hatten känner de två huvudpersonerna i ”Tvättmaskinskriget” rätt, vilket vi gör – är sista ordet i ärendet inte sagt. Även här ber vi om att få återkomma.

Stall Hatten noterar med glädje att Täbytränarna sänder ned hela fyra (4) hästar till morgondagens lunchtävlingar på Jägersro! Det måste väl vara någon form av rekord? En sådan ”invasionsstyrka” har Skåne inte förärats sedan Sverige erövrade landskapet 1658…

När morgondagens bästa lunchvinnare dessutom tillhör ”stormtrupperna från norr” är det bara att lira. Den vi tänker på är naturligtvis Wind Whistle i V4-epilogen. Supertalangen efter Tiznow var utan tvekan mest lovande av Fredrik Reuterskiölds tvååringar anno 2009, men en allvarlig skada satte stopp. När det nu aviseras tävlingsdebut efter två år (och för samma minst sagt uthålliga ägare) på Jägersro i nya regin Patrick Wahl, kan det inte förväntas annat än överlägsen seger.

Stall Hatten är ingen ”äktenskapsmäklare”, långt därifrån, men ibland hjälper vi gärna en vän i nöd om vi finner det lämpligt. Därför är det med bestörtning vi noterat att en av Jägersros proffstränare inte ens vågar ringa Stall Hattens rekommenderade ”toppenpingla”…!

XX är snygg som få, smart, och minst lika upptagen på dagar, kvällar och helger, som proffstränaren i fråga. När XX dessutom kommer från en ”fin och förmögen” familj och är en fullt tänkbar deltagare i OS i London finns inga av Stall Hatten godkända ursäkter. Ring kompis, RING!

Fenomenet Frankels helbror Noble Mission debuterade i dag på Yarmouth med en andraplats. Mest intressant med detta lopp var dock att vinnaren ägs av Godolphin och heter Swedish Sailor…! Är månne Sheikh Mohammed ett stort fan av Evert Taube?

I morgon berättar vi om en ”klaring” i England samt om Stall Hattens planerade julbord…

Höres.

Kommentarer
Postat av: Sett från revenue club

Hemkommen från tisdagstravet o samspråk med "fru Koch" som troligen kommer att köpa in sig på sin första galopphäst! Hörde på stallbacken att anläggningschefen bekräftade att "om du går vidare vinner du naturligtvis tvisten" angående tvättmaskinen!Undrar om parten där tvättmaskinen står just nu orkar lägga energi på ärendet då träning o kundvård rankas lite högre...tror inte det

Vad spännande med besök från Huvudstadsbanan! Tränarna på Derbybanan darrar när dom läste travrondens ranking...täby kommer för att sopa rent!

Får vi se, tänker nog skåningarna som är vana vid motsatta scenariot...kämpa

2011-10-25 @ 20:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0