Zlatan, "Pappa Proffset", och bilddebut!

I kväll är det landskamp mellan Danmark och Sverige på Parken i Köpenhamn.

Stall Hatten ”bullar upp” med chips, rödvin, nötcreme, samt en fruktsallad och bänkar sig framför TV:n…

Inför matchen har media mest fokuserat på ”Rosengårds Maradona”, Zlatan Ibrahimovic, och hans nyutkomna självbiografi som släpptes i dagarna.

Den boken läser inte Stall Hatten ens om författaren i egen hög person hotar oss med ett skarpladdat vapen.

Vi tar upp ämnet/fenomenet Zlatan, då en av Jägersros proffstränare har en son som spås en lysande framtid på fotbollsplanen.

”Ungen” skall enligt Stall Hattens källor vara ”rent överjävligt” lovande. Förra veckan var pappa och son nere i Milano och grabben spelade en turnering, med 600 andra speciellt utvalda talanger från hela Europa.

Och tror ni inte att ”Pappa proffsets” unge var med i det vinnande laget!?

Prisutdelningen skedde på ett fullsatt San Siro, precis innan Milans match mot Catania. Snacka om stort!

Stall Hatten pensionssparar i ”trygga” fonder, men överväger nu starkt att investera i fyraåriga dottern i stället. Allt med ”Pappa proffsets” framgångar i åtanke…

I kväll klockan 20.15 svensk tid har ”Hans Majestät” Adielsson en tänkbar vinnare i Wolverhampton. Hästen som skall ”görat” är Beauchamp Xiara. I sadeln sitter som vanligt Nicole ”The Flea” Nordblad.

Stall Hatten publicerar för första gången en bild i bloggen. Vem är personen som fick äran? Stall Hatten bjuder den som postar rätt svar först på valfri måltidsdryck i Hästboxen på Jägerso i övermorgon.

Kommentarer
Postat av: A

Haha, bilden kanske förklarar varför Loppan fick smeknamnet Loppan? Synd att jag inte kan inkassera drycken i Hästboxen...

2011-11-11 @ 18:23:19
Postat av: the gurk

bilden e p erik adielsson p pappas gård i kvarnby

2011-11-11 @ 18:47:43
Postat av: Tore Petre'

Jag hörde mig för med "Pappa proffset" idag om Milan hade sinkat upp sonen. Så var dock inte fallet, - inte än i alla fall !

2011-11-11 @ 19:08:09
Postat av: vitoxel

bilden är naturligtvis Loppan i full canter på pappa Hans gamla träningsbana. Antagligen på sin mammas gamla travare! Denna tunga sandbana har tagit fram många sköna vinnare åt Hans. Ser fram emot vinnardryck på söndag!

2011-11-11 @ 19:20:52
Postat av: The gurk

Nicole The Flea Nordblad P Hans Majestäts gård i Kvarnby

2011-11-12 @ 08:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0