Styrelseprotokoll - inget annat, återkommer!

Protokoll från Stall Hattens styrelsemöte på restaurang 1900 den åttonde november 2011.

 

Närvarande: Ordförande, Stall Hatten. Vice ordförande, Stall Hatten. Ledamöter, Stall Hatten. Adjungerad, Stall Hatten. Åhörare, Stall Hatten.

 

Vice ordförande Stall Hatten välkomnade samtliga deltagare och förklarade mötet öppnat.

 

Ett glas champagne avnjöts i baren.

 

Stall Hatten kallade styrelsen till bords.

 

Första punkten på dagordningen var om Stall Hatten skulle lägga in bilder på bloggen.

 

Beslutades att stallhatten.blogg.se främst var en kanal/forum för att upplysa och informera de aktiva inom galoppsporten om aktuella nyheter samt rent skvaller. Detta skall prioriteras via ord, inte foto. Beslutades dock att bilder är okey, men då måste dessa ”vara av rent överjävligt allmänintresse”!

 

Beslutades att äta råbiff, kantarellsoppa, kronhjort, köttbullar, gös, ost och paj. Beslutades att dricka mer Champagne, rött vin, öl, kaffe samt grappa.

 

Beslutades om att slutföra köpet av ofödda NN, samt omedelbart återkoppla med säljaren AK.

 

Värdegrunder:

 

Stall Hattens blogg skall skrivas med följande ledord i åtanke.

 

UNDERSÖKANDE. POLITISKT INKORREKT. TROVÄRDIG. IFRÅGASÄTTANDE. TRANSPARANT. (Här finns en notering med ordet ÅTERHÅLLSAM noterad, men det måste väl vara en felskrivning av protokollföraren)?

 

Grafisk profil:

 

Stall Hattens adepter skall bära orange dress med svart mössa och en hatt på ryggen.

 

Bloggen skall fräschas till, kanske med en orange ram och en hatt för att markera nya stycken.

Alternativ mot en hatt på ryggen (om SG har synpunkter ”that´s a no no…”) skall ett stort H användas.

 

För att skapa en mer nyanserad bild av alla ”tokigheter” som belyses i bloggen, beslutades att dessa skall illustreras/bedömas med skalan ”överkorsad hatt upp till fem hattar” där överkorsad hatt givetvis är den nedre delen av skalan.

 

Marknadsplan:

 

Beslutades att ta in offerter på banner-annonser på Täby, Jägersro, Göteborg, Övrevoll, Klampenborg och Newmarkets hemsidor.

 

Ålades åt ordförande i Stall Hatten att kolla vad loppsponsring på ovan nämnda banor kan kosta.

 

Tyvärr är redan programmet och strategin för 2012 års upplaga av ”Riksgaloppen” spikad, men kanske kan Stall Hatten få med sin egen ”Riksgaloppör” redan 2013? Ordförande gavs fria händer att undersöka möjligheterna med berörd part omgående.

För ”showens” skull funderade ledamöterna om att köpa in en 2-åring enligt samma principer som Riksgaloppens redan i år, för att kunna jämföra med övriga i ”ligan” samt använda denne som referens och i rent studiesyfte…

 

Beslutades att Stall Hatten inte skall använda kanalen ”Twitter”!

 

Detta beslut kan dock rivas upp, men då krävs att Sheikh Mohammed, Andre Fabre och Bob Baffert skriftligen ”kräver” detta! Efter viss diskussion enades Stall Hatten att det räcker med om två av ovan nämnda personer i förening gör denna hemställan…

 

Beslutades att Stall Hatten skall skriva ett personligt brev till samtliga proffstränare och informera om bloggen och dess syfte.

 

I övrigt noteras:

 

Att Stall Hattens alster aldrig skall skrivas i affekt, samt aldrig publiceras efter 21.00 oavsett veckodag.

 

Att Stall Hatten skall välkomna ”gästskribenter”. De som känner sig ”hugade”/”manade” att vädra sina åsikter postar helt sonika sitt intresse i kommentarfältet med vidhängande kontaktuppgifter. Stall Hatten lovar då att kontakta vederbörande och utifrån denna kontakt göra en rent journalistisk bedömning om allmänintresset i ”gästskribentens” förfrågan.

Stall Hatten tackade samtliga mötesdeltagare för en trevlig kväll och mötet avslutades.

 

Om en stund återkommer Stall Hatten med "allt" från dagens tävlingar ute på Täby Galopp. Kan vi hoppas vara klara till 18.00?

Höres.


Kommentarer
Postat av: Micke B

Helt underbart inlägg...

2011-11-11 @ 11:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0