Söderöver, Riksgaloppen, inköp och Vitoxel...

De här raderna skrivs precis innan Stall Hatten skall ”äntra” flyget med destination Malmö och Jägersro.

Stall Hatten har via en ”bulvan” lyckats snika åt sig två platser på middagen i kväll där riksgaloppens vinnare Street Band skall honoreras.

Riksgaloppen är en succé, ingen tvekan om saken.

Nu hoppas vi att projektledaren Helena Gärtner läser den här bloggen och låter Stall Hatten vara med säsongen 2013… De andelarna lär sälja slut på max tre minuter, och så är det bara!

Stall Hatten är för mångfald och det är med stolthet vi kan låta meddela att natten till i dag inköptes ett dräktigt fölsto på travauktionen i Harrisburg.

”När massan bromsar, gasar Stall Hatten”… Gammalt djungelordspråk!

I morgon är det, förutom topptävlingar på Jägersro, dessutom auktion på Riksgaloppörerna. Enligt Stall Hattens källor kan åtminstone två av de tränare som siktat in sig på att köpa tillbaka sina ”gullegrisar”, bara glömma detta… Större plånböcker ”lurar i vassen” om ryktena stämmer?

Men varför transporterades inte djuren i fråga in till Jägersro? Nu skall folk bjuda till rörliga bilder på TV-skärmar. Stall Hatten ställer sig tveksam (rent ekonomiskt) till detta upplägg, men hoppas vi har fel.

Visst var det Nicole ”The Flea” Nordblad som var på bild i gårdagens blogg.

Signaturen ”Vitoxeln” vinner således ”valfri måltidsdryck” inne på Hästboxen i morgon.

Vi ses där. Taxin är utanför! Höres…

Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

Jag tror inte att Svensk Galopp kommer att tillåta "freelancers" inom RIKSgaloppen. Du kan väl bilda ett konsortium i vanlig ordning och jämföra resultaten med rikshästarna under 2012. För att då uppnå rättvisande resultat får Du hålla Dig inom de ekonomiska ramar som gäller för rikstränarna.

2011-11-13 @ 06:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0