Meydan, en skock norska nissar, ALL IN!

I eftermiddags var det säsongspremiär på Meydan, något som Stall Hatten längtat efter, allt sedan målgången i Dubai World Cup för sju månader sedan.

 

Det kan inte finnas många personer som sett fler upplagor av Dubai World Cup på plats (tolv) som Stall Hatten…?

 

När vi sedan har förärat ökenemiratet med vår närvaro vid fyra andra tillfällen – vid sidan av loppet - förstår ni Stall Hattens ”besatthet” av Dubai i allmänhet och dess racing i synnerhet.

 

Av alla vinnare som Stall Hatten skådat live är utan tvekan Cigar den bäste. Av samtliga evenemang (nu är det mer en cirkus) var även just debutåret 1996 det mest minnesvärda.

 

Stall Hatten minns med tårar i ögonen den officiella middagen på stranden tre dagar före loppet. Man hade dukat upp bord med vita dukar och kandelabrar och serverade en fantastisk måltid tillsammans med ägare, tränare, jockeys, sponsorer och pressen.

Och vi var inte fler än 200 personer…

När middagen var klar var det dags för dans och Stall Hatten satte nästan dessertfikonet i halsen då Simply Red hade engagerats enkom för detta ändamål!

 

Evenemanget Dubai World Cup har vuxit ”en aning” sedan dess…

 

I morse fick Stall Hatten ett dokument tillsänt sig från ”en skock norska nissar”! Dessa (kallade sig ngt som typ Spillerföreningen…?) hade plitat ihop en skrivelse som var så dum, och full av direkta felaktigheter, att Stall Hatten skämdes å deras vägnar. Antingen kommer ni med bevis eller så håller ni ”truten”! I själva sakfrågan har Stall Hatten ingen åsikt – och/eller insyn, men i ett rättssamhälle i ett upplyst I-land, krävs det mer än ”misstankar” för att ta heder och ära av folk.

 

Det har gått ”sådär” på Meydan i kväll, men om tio minuter går Stall Hatten ”all in” på komben 2-4-6-12 i sista loppet. Vi tror inget speciellt på favoriten (4), men då oddsen på övriga är så höga gör vi ett försök.

 

Nu! Middag…


Kommentarer
Postat av: Har man sagt...

...A så får man kanske andas B...



???

2011-11-10 @ 18:52:38
Postat av: Tore Petre'

Jag har starka misstankar om vad "nissarnas" skrivelse handlar om. Mitt info.-nät fångade upp smörjan redan för tre veckor sedan !

Du gör helt rätt i att förpassa brevet till cyliderfilen (papperskorgen).

2011-11-11 @ 08:34:03
Postat av: Mannen med Västen

Tycker att det var klokt skrivet ang de Norska Nissarna.Det finns alldeles för många i vår lilla Sport som häver ur sig div påståenden och felaktigheter helt utan kontroll.Det glädjer mig att Stall Hatten sorterar bort sådant som folk inte kan leda i bevis.Vi ses på Söndag!

2011-11-11 @ 16:07:08
Postat av: besser_wisser

Spillerforeningen i Norge er desverre en vits ...

2011-11-11 @ 22:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0