Lemongrass, Lilla Torg, V65-analysen...

I dag hänger Stall Hatten på Jägersro…

Vår lille krigare Panama Jack startar i Malmö Hösthandicap, men PJ får tyvärr mycket svårt att vinna. Vi hoppas och tror att vår adept kan hänga på och få sista slanten från sitt perfekta startspår.

I går var det meningen att Stall Hatten skulle gå på Riksgaloppfesten, men ”allt” gick snett i förberedelserna och det var inte förens klockan 20.00 Stall Hatten var nyduschad och respektabel nog att ”visa upp” sig framför folk....

Efter tuff förhandling med vår ”husbonde” togs därför beslutet att Stall Hatten skulle ta en runda på stan i stället för att komma insläntrande sist av alla på Jägersrofesten…

Det blev en stilla middag på Malmös bästa krog Lemongrass , och en avslutande drink på Lilla torg innan Stall Hatten vände hemåt för välbehövlig sömn.

Inför dagens tävlingar kommer här nedan en snabb analys!

Dagens bästa spik hittar i vi redan i den första V65-avdelningen… Stall Hatten tänker på Jumeirah som har en skräddarsydd uppgift och dessutom INTE är favorit.

”När två träter vinner en tredje” säger ordspråket och Stall Hatten garderar därför Luca Brasi och ”Ärtan” med Aces Star och Quick Release…

Smart Endeavour är Stall Hattens drag i tredje…

V65 avd fyra! Wide Ranging och Satwa Miesque är nästan ostreckade och således självklara markeringar på Stall Hattens kupong.

Stall Hatten hoppas på Panama Jack i första DD-avdelningen, men normalt sett står loppet mellan ”snyggingen” Uppercut Action, och stallkamraten Alcohuaz. Om dessa kommer bort kan Timeless Stride vara en rysare värd att se upp med.

Stall Hatten tror att ”Journalen” Hallencreutz Wings of Thunder är bäst i 3-års kullen rent grundkapacitetsmässigt… Hur vida han visar det i dag står skrivet i stjärnorna, men Hawk Wing-sonen står ”alla dar” i veckan och är faktiskt omgångens mest intressanta häst rent streckmässigt.

By the way… Rebecca Coldin gifte sig i fredags! Liksom rekordmånga andra par då datumet 11-11-11 tydligen skall bringa lycka och välgång!? Grattis säger Stall Hatten till de lyckliga tu.

Höres!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2012-03-18 @ 19:05:53
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0