Äntligen, gamla ex, och det kan bli en klassiker!

Det var en något ”stukad” Stall Hatten som i söndags morse masade sig iväg till Arlanda för vidare avfärd mot Malmö och Jägersro.

Kvällen före blev sen och det var en massa intryck att smälta efter de fantastiska Breeders Cup-loppen från Churchill Downs. Stall Hatten återkommer mer utförligt i ärendet, men visst måste Chantal Sutherland känt sig extra knäckt efter att just exmannen Mike Smith snuvat henne på segern i Classic kort före mål?

I ”The Battle of the exes”, jippoloppet mellan de två som avreds tidigare i år, vanns även det av Mike Smith. Det här är dock en aning försmädligare…

På Jägersro var allt som vanligt. Man hängde runt och surrade med en massa folk och fick god mat, precis som vanligt, i restaurangen. Stall Hattens tvååriga sto hade dessutom den goda smaken att sätta nosen först efter tre försmädliga andraplatser. Bra där.

Patrick Wahl visade att det visst går att vara tränare på Täby och även att vinna lopp på Jägersro. Segervapnet, tvåårige Banditos är inte så tokig.

Läste ni nyheten om de två iranska fotbollsspelarna som firade lite väl ”osedligt” efter mål i den inhemska ligan för ett par dagar sedan? De hade tydligen i euforin därefter gett varandra en kram och den ena hade sedan daskat sin kamrat i rumpan. För detta straffades de tu med livstids avstängning!

Stall Hatten har inte hört något dummare sedan vi fick kännedom om Skånska Fältrittsklubbens uppsägning av avtalet med Jägersro…

Stall Hatten misstänker att ”mullorna” i Iran hade haft vissa invändningar mot segerglädjen efter TV-pucksfinalen?

Är det fler än Stall Hatten som gillar Eldkvarn? På nya platten finns en låt som heter ”Täby Galopp”! Det är väl inget av deras mästerverk precis, men den är cool, och ger riktigt bra reklam för ”huvudstadsbanan”.

Nu väntar Stall Hatten med spänning på Mauro Scoccos nya ballad ”På Flyinge regerar fullbloden”, Latin Kings nya rapalster ”Rejshårses kutar duktigt kvick i Botkyrka” och demonduon Hans Hansson och Jacquiline Henrikssons cover på ”Guldet blev till sand” från Kristina från Dufvemåla…

Stall Hatten ser mest fram emot  "Hasse och Jacky H":s cover. Sorry Mauro, Sorry Dogge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0