Underskatta aldrig Lionel Messi, det "kostar" direkt!

 

För tiotalet dagar sedan fick Niclas Andersson, verkställande direktör på ATG:s mediabolag Kanal 75 lämna sitt uppdrag – på dagen!

 

Stall Hatten har varit ytligt bekant med Niclas i typ 20 år och det vi lärt oss genom åren är att det handlar om en snubbe med okuvlig integritet. Det ska han ha heder av.

 

Samtidigt har han med sin bakgrund som gammal kvällstidningsjournalist tyvärr styrt skutan Kanal 75 mot allt ”farligare vatten” genom åren.

 

Niclas stora problem var att han underskattade sina kunder – tittarna. För det är som så att sporten säljer spelet, inte tvärtom. Att sätta badmössor på Sven Melander och Benny Haag samt skicka ”Babsan” till Bergsåker för att analysera konsistensen på hästbajs må låta hur kul som helst på ett redaktionsmöte, men är inget annat än direkt kontraproduktivt på längre sikt.

 

När ”Hasse Sax” tillträdde som VD för ATG och inledde upphandlingen av trav och galoppsportens nya TV-avtal, meddelade Niclas Andersson helt ogenerat att ”inget ont om Remy Nilson, men att sitta i förhandlingar tillsammans med Hasse Skarplöth är som att spela fotboll med Lionel Messi”. 

 

Fyra månader senare hade denne ”Messi” - a k a - ”Hasse Sax” snurrat upp herr Andersson på Solvallas E-läktare och i ögonblicket därefter tillsatt sin gamle polare Per Tellander som ny VD på Kanal 75!

 

För galoppsportens del innebar det nya avtalet att exponeringen av våra fullblod gick från att vara minimal till nästintill obefintlig i TV-rutan.

 

Stall Hatten känner inte Per Tellander, men han kan väl omöjligen vara mer avogt inställd mot galoppsporten än sin företrädare?

 

Den som lever får se.

 

Vidare.

 

I morgon bitti klockan 10.00 kommer Stall Hatten att lägga ut störtsköna tips till Täby galopps lunchtävlingar.

 

Håll ut.

 

En lämplig låt får avsluta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-tPcc1ftj8E

 

 

Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0