Tandvärk, en nyfödd papegoja, och kappvändare...

 

Urk…

 

I går fick Stall Hatten nog.

 

Efter fem månader med ständig tandvärk togs beslutet att besöka ”käftis” akut. Ni vet…, det finns gränser även för oss och för hur mycket vi pallar med.

 

1.630 kronor och en utdragen tand senare var humöret på topp, även om de där 1000 mg värktabletterna säkerligen också gjorde sitt till. Enda smolket i glädjebägaren var att den däringa ”tandfen” tydligen tog ut en kompdag i går, för någon tiokrona hittade inte Stall Hatten någonstans trots idogt letande…

 

Vidare.

 

I den senaste bloggen utlyste Stall Hatten en tävling där vi bad er läsare att identifiera tre personer i maktposition inom den svenska galoppsporten.

 

Ingen lyckades med att ”ta alla”, men två rätt är en bedrift i sig och därmed kan duon ”Nordgubben” och ”Ricky” se fram emot en grillad med bröd vid lämpligt tillfälle.

 

Fågel Fenix = Hans Hansson

 

Sent skall syndaren vakna säger ordspråket och sällan eller aldrig har detta talesätt varit mer passande än i fallet Hans Hansson. Likt en topp-skruvad papegoja kommunicerar sedan en tid vår store ledare ut precis allt och lite till med adress oss mindre vetande på gräsrotsnivå. Att ”Fågel Fenix” valde Björn Eklund som intervjuare i det senaste alstret på SG:s hemsida kan man rent principiellt ha synpunkter på, men Stall Hatten tyckte mest att det var lite gulligt… Och hur kul vore det inte om det funnits bilder från turturduvornas ”tête à tête”…?

 

 

Luggen = Kerstin Pettersson Brodda

 

Okey då, vi måste erkänna direkt. Smeknamnet ”Luggen” kom vi inte på av själva, men sällan eller aldrig har Stall Hatten skrattat så mycket som den dagen då vi fick det berättat för oss. Helt plötsligt drog vi oss till minnes alla de gånger vi sett Kerstin kastat/alternativt dragit i sitt främre hårparti lite så där snitsigt och nonchalant…

 

Kappan = Nicholas Cordrey

 

Minns ni medias bevakning då orkanen Katrina härjade som värst i den amerikanska södern för ett par år sedan? Det gör i alla fall Stall Hatten. Speciellt ett minne har etsat sig fast och var när en av CNN:s kvinnliga reportrar formligen lättade från jordens yta och påträffades ett kvarter längre bort – i direktsändning. Vad har nu detta med sportchef Cordrey att göra undrar ni? Jo om inte Nicholas tar lärdom av detta och byter ut sin allt för stora slängkappa inom kort, finns risken att Stall Hatten tvingas fiska upp honom i Öresund. Ena dagen är det si, andra dagen är det så. Ett mer konsekvent agerande och kommunicerande från Sveriges sportchef i fortsättningen är vi ALLA betjänta av.

 

Vem är formstarkast av samtliga galopptränare i England för dagen? Om inte Sheik Mohammed kontaktar "Hans Majestät" med ett jobberbjudande inom kort blir Stall Hatten fly förbannad.

 

Så det så.

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Lasse Brolin

Hej alla som läser hattens inlägg och förutom galoppintresset spelar golf, till sommaren ska Stockholm, Skåne, Norge, och Danmark mötas i Danmark och spela Rider Cup gå in på GGK:s hemsida för mer info.
Välkomna att spela golf med oss

2013-03-07 @ 19:25:34
URL: http://stallhattenblogg.se
Postat av: Anette

Hej
fick ett gott skratt....haha...av de fantastiskt passande smeknamnen...haha

2013-03-12 @ 20:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0