Stall Hatten ber om ursäkt, kärnfrågan och en låt...

 

Hoppsan!

 

Efter det senaste inlägget fick Stall Hatten ta emot svidande kritik från ett par besvikna tillika arga läsare i kommentarsfältet. Detta sedan vi sökt ett par allt för billiga ”poäng” i vår jakt att locka till skratt.

 

Så här skrev vi.

 

”Om Jacob envisas med att fortsätta på den ”utstakade vägen” lovar Stall Hatten att till denne (i brådaste rasket…) inhandla ett par rosa ridstövlar, ett par exklusiva stringtrosor, samt ett sånt där snitsigt ”huckle” att bära under hjälmen.”

 

Det är bara att erkänna övertrampet och falla platt till marken… Här ”slant tyvärr tangenterna” å det grövsta från Stall Hattens sida. Vi ber därför – dyrt, heligt, och oreserverat – alla er läsare om ursäkt.

 

De där idiotiskt formulerade raderna gjorde faktiskt skada på mer än ett sätt. Inte nog med att en massa människor tog illa vid sig (med all rätt), men likaledes tog tyvärr ”eländet” dessutom fokus från själva kärnfrågan. DEN NYA BEDÖMNINGSNIVÅN som tillämpas i galoppdomstolen på Täby. Det faktum att Stall Hattens ”varumärke” genom övertrampet naggats i kanten är i sammanhanget av underordnad betydelse och något vi får (och kan) leva med!

 

Det finns ett ordspråk som lyder.

 

”Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt”

 

Okey?

 

Hur vida galoppdomstolens medlemmar är villiga att rannsaka sig själva, sitt arbete, och fundera kring ”riktigheten” i den nya utstakade ”arbetslinjen” har Stall Hatten inte en aning om.

 

Det är dock vår förhoppning att så är fallet.

 

Om INTE är det av yttersta vikt att personer, högre upp i hierarkin, inser problemet, och ryter till.

 

ALLT för sportens bästa!

 

Om inte…

 

http://www.youtube.com/watch?v=4xmckWVPRaI

 

 Höres.


Kommentarer
Postat av: Ankan

Checka min blogg på www.atg.se imorgon, där har du lösningen ;-)

2013-01-21 @ 21:39:33
Postat av: ProBono

Väntar med spänning på initierad rapport och bedömning av konsekvenderna av "VD-frågan"

2013-01-28 @ 22:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0