Grattis Flyinge, helomvändning, och trevligt odds...!?

 

Det är sent, vi vet…, men ett par korta rader kan Stall Hatten inte låta bli att delge er innan ”klockan klämtar” för i kväll.

 

Ni som läser den här bloggen med viss frekvens har väl inte missat att Stall Hatten, allt sedan konflikten på Jägersro uppkom, förordat Flyinge som galoppens nya hemvist i söder?

 

SFK och SG har förnekat att Flyinge är ett hett alternativ och på deras ”shortlist”. Dessutom. Om Stall Hatten inte minns helt fel lät ”Jacky” tidigt i våras meddela till alla och en var som orkade lyssna att:

 

-  Så mycket kan jag säga. Till Flyinge flyttar galoppen aldrig!?

 

Vi är inte helt säkra på att ordalydelsen är 100 procent korrekt återgiven, men något åt det hållet löd i vart fall citaten från ”Jacky” om vi inte minns helt fel?

 

Att det är hur enkelt som helst att ”lova runt” är en väl dokumenterad realitet. Men allt som oftast kommer sanningen ikapp de personer som väljer det spåret, och följaktligen kan man beslå dem med att där efter ”hålla tunt”!

 

SFK har med hjälp av ATG säkerställt galoppens position på Jägersro under nästa år, och förmodligen även under säsongen 2014.

 

Men!

 

Skilsmässan från travet är på sikt oundviklig och nu söker man alltså en ny plats för att bedriva galoppsporten vidare i Skåne.

 

Och att det blir på en annan plats än just Flyinge som galoppsporten etablerar sig på, erbjuder Stall Hatten, här och nu, oddset tio gånger.

 

Enligt mycket säkra källor har nämligen markägaren, Flyinges direkta granne, tänt till på ”alla cylindrar ” och erbjudit 25 hektar av sina ägor för ändamålet - galoppbana. Till förmånligt pris dessutom…

 

På riksanläggningen Flyinge finns infrastrukturen. Stallar, en hästklinik, samt sist men inte minst, klokt folk som vet hur hästsport skall bedrivas. Hur mycket varumärket FLYINGE är värt har Stall Hatten inte kompetens att bedöma, men att det handlar om riktigt stora summor råder det inget tvivel om.

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

25 hektar räcker väl inte långt !

2012-10-24 @ 08:45:22
Postat av: Anders

flyinge har massor med skydd på byggnader och natur - det kommer ta lång tid att komma förbi dessa, tyvärr orealistiskt och buss från eslöv räcker inte för att säkra tillgängligheten....

2012-10-24 @ 19:24:57
Postat av: AJ

Vi kan göra så här: du är ännu skyldig mig antingen "ett fint pris" eller "en ostfralla" sedan jag var först att svara Berndt Lindstedt på Hall of Fame-frågan i maj. Du befrias från den skulden om det blir Flyinge, men blir det inte Flyinge så får jag tio fina priser eller ostfrallor. Topp?!

2012-10-25 @ 09:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0