Chantilly, "Spöket" och det finns plats för ALLA!

 

Stall Hatten sitter på Arlanda.

 

Det är nämligen dags för en weekend i Paris för att hälsa på ”Spöket”, som sedan ett par veckor alltså är i träning hos Pia och Jocke Brandt i Chantilly.

 

Stall Hatten tvekade länge på det nödvändiga med att åka, men i sista sekunden togs beslutet att trots allt göra det.

 

Vilken modell flygbolagen använder sig av i sin prissättning på biljetterna har Stall Hatten inte en aning om, men variabeln ”logik” verkar i vart fall inte implementerats i deras bokningssystem.

 

En direktbiljett mellan ”Arn” och ”Cdg”, tur och retur, kostade i torsdags morse lite styvt 8.000 kronor. Om man i stället som Stall Hatten gjorde tar omvägen via Zurich på ditvägen och Frankfurt på hemvägen ”bellade” flygresan lite styvt 3.000 spänn.

 

Så nu sitter man här…

 

Med en kall öl och svindyr räkmacka innanför västen och förbereder sig mentalt på en sju timmars resa!

 

Vi återkommer med ett referat om vår vistelse i Frankrike. Var så säkra.

 

Viktigare är.

 

I morse läste Stall Hatten en text, så bra och tänkvärd, att det inte var långt borta att vi började gråta. Travrondens Lars G Dahlgren berättar en historia i sin senaste blogg som i all sin enkelhet bevisar att det här med hästsport är fantastiskt.

 

För i samma ögonblick som det visar sig att Sverigedemokraterna är tredje största parti, visar travsporten hur transparant och öppen den är. För alla, även de som är de mest utsatta i samhället.

 

Det här är OBLIGATORISK läsning.

 

http://travronden.se/blogg/lars-g-dahlgren/skrallen-som-visade-att-allt-ar-mojligt

 

I morgon bockar Stall Hatten av bana 89, Chantilly, och om någon av er kära läsare har någon bra vinnare att bjuda på till dessa tävlingar är vi ytterst tacksamma?

 

Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0