Frankel, Frankel, Frankel och ännu mera Frankel...!

 

Nej, det är INTE okey…

 

Vidare.

 

I eftermiddags slog portarna upp för årets upplaga av super-meetinget Royal Ascot. Och en bättre start kunde man inte få.

 

”Monsterhästen” Frankel levererade nämligen något av det värsta Stall Hatten sett på en galoppbana, ever! Man skall akta sig för att ta till överord, men i fallet Frankel och dennes insats på Ascot för ett par timmar sedan finns det inga överord att ta till.

 

Stall Hatten har haft förmånen att se individer som Cigar, Sea the Stars, Curlin, Varenne, Mack Lobell och en massa andra demonhästar ”live” genom åren, men frågan är om inte dagens uppvisning framför TV:n var det ”grymmaste” man sett – alla kategorier – och genom alla tider?

 

Att Frankel är värdens bästa häst för dagen råder det inga som helst tvivel om. Frågan är om han är den bäste genom tiderna…?

 

Stall Hatten kommer att tillbringa morgondagen på Täby galopp, men som det känns just nu blir det en smula svårt att ”tända till på alla cylindrar” på dessa lopp… Och det är den där Frankels fel…

 

Och håller ni med om att Frankel är bäst genom tiderna?

 

Ordet är fritt.

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Kittens Joy

Stallhatten måste tillhöra den yngre skaran av galoppfantaster?



31,5 var inte Frankel i närheten av. Det värsta som någonsin skådats på en galoppbana är 1973 års Belmont stakes, in splendid isolation, ett uttryck som till och med hittat till våra svenska travkommentatorer! The greatest horse that ever lived, Secretariat! Till sak hör också att han fortfarande innehar banrekorden, över aktuella distanser, på Churchill och Belmont.



Men du är ursäktad Hatten för din okunskap?



2012-06-19 @ 22:33:20
Postat av: jörgen nilsson

Kittens Joy: och på Pimlico också numera efter en långdragen process.

http://www.racingpost.com/news/horse-racing/usa-secretariat-handed-preakness-record-its-official/1056623/latest/#newsArchiveTabs=last7DaysNews

2012-06-21 @ 10:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0