Succé, en tveksamhet, och andra galavinnare!

Gårdagskvällen slutade i succé då Stall Hattens lilla favorit Sofie ”Lilla” Lexner tog hem priset ”morgondagens stjärna” på ryttargalan. Det var nästan så att man fick en tår i ögat.

 

I övrigt höll galan bra klass. Korta (och hur kort är egentligen Rolf Göran Bengtsson…), men kärnfulla intervjuer, ställda av pålästa duon Henrik Johnson och Jessica Almenäs bidrog starkt till trivseln. Stall Hattens enda klagomål var att konsistensen på hälleflundran var tveksam, men det är ett ”I-landsproblem” vi kan leva med…

 

Vidare. Kan man verkligen lita på en man som har gift sig i en vinnarcirkel på en travbana? Stall Hatten är tveksam…

 

Är det någon som tror att det kan bli lite ”tryckt” stämning på Hästgalan på Jägersro den 10 februari…? Stall Hatten gillar fest och glamour i största allmänhet och den kvällen kommer vi inte missa för ”allt smör i småland”. Redan nu kan vi avslöja en del av pristagarna och prisutdelarna.

 

Årets nytänkare, prisutdelare Fredrik Reuterskiöld.

 

Priset går till Jacqueline Henriksson för sitt innovativa och helt briljanta hanterande av avtalsfrågan mellan SFK och STS. Publiken sitter på helspänn och förväntar sig en konfrontation mellan ”Jacky” och ”Frippe”, men sätter julmusten i halsstrupen då de unga tu förenas i en romantisk kyss….

 

Årets ”hetaste”, prisutdelare Marie Lustig.

 

Normalt sätt brukar det här priset gå till någon som radar upp segrar och gör allting rätt, någon stekhet snubbe eller tjej helt enkelt. Det här året har dock juryn tänkt till ordentligt. Med tårar i ögonen stapplar Christel Ernst upp på scenen, 22 kilo lättare och mottager priset från sin förra antagonist. Allt gammalt groll är därmed glömt och inte ett öga är torrt….

 

Årets sportchef, prisutdelare Ivan Sjöberg och Bo Helander.

 

Ingen är ju sämre att man kan ändra sig tycks juryn ha resonerat då priset för årets sportchef går till Bo Gillborg i stenhård konkurrens med Mats Ahlkvist. Detta sedan Bosse helt oväntat skrivit ut en serie på 35 lopp för nioåriga svenskfödda ston under säsongen. Herr Gillborg är rörd, publiken skriker och crescendot uppnås då han, där och då, utnämns till ny sportchef på SG igen.

 

De här var de kategorier Stall Hatten har lyckats avslöja. Om ni kära läsare har ytterligare information i ärdendet är ni välkomna att posta dessa i kommentarsfältet nedan.

 

Höres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Pontus Wickzell

Stallhatten har haft inslag som varit både roliga, och lite fyndiga. Men det är sedan länge väldigt tjatigt med påhoppen på Jaqueline, SFK, och SG.

2012-01-10 @ 10:04:09
Postat av: Tore Petre'

"Hatten" missar väl inte ATG's hästfest på Rondo i Göteborg nu på fredag !?

2012-01-10 @ 11:39:52
Postat av: Tore Petre'

@ Pontus: Den sydsvenska galoppsportens "holocaust" (Hebriska för "förstörelse") kan inte kritiseras ofta nog ! Det är inte "tjatigt" - och det rör sig endast om saklig kritik, - inte "påhopp" !

2012-01-10 @ 16:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0