Säkert tecken, V86-succe och en "mordvinnare"...

Om en timme lite drygt är det dags för Energia Cosmica och Valmir ”Matadoren” Azeredo på Meydan i Dubai. Hästen har visserligen ingen vinstchans (står just nu i 35 ggr), men det måste vara stort för Valmir att bara få hänga i jockeyrummet med de stora grabbarna.

 

I kväll är nämligen första ”riktiga” tävlingsdagen på Meydan, i och med att ”Karnivalen” drar i gång. Visst, man kan kika i en kalender, men det absolut säkraste sättet att försäkra sig om att den ”riktiga” säsongen är i gång, är att kolla om Frankie Dettori rider. Den ”gossen” sätter nämligen inte sin fot på banan under ”smutssäsongen”…

 

Loppet vinns med största sannolikhet av Mahbooba som man kan få ungefär 2.50 på i nuläget. Hästen sadlas av världens bäste tränare Mike de Kock och rids av världens bäste jockey, Christophe Soumillon. Vad kan gå fel…?

 

Stall Hatten rekommenderar er kära läsare (med spelsug…) att öppna ett konto på onextwo.com. Där får man vettiga odds och kan dessutom se loppen live.

 

I går kväll var Stall Hatten med på ett V86-system som satt klockrent. Mycket nyttigt, speciellt som vi bara lirade i åttarättspotten… Men är det verkligen meningen att framgångar på travet skall finansiera spelet på galoppen? Borde det inte vara tvärtom?

 

Nu måste vi sluta. Det är nämligen dags att laga middag till ”Fröken Favorit”…, och ladda mentalt för lopp sex på Meydan!

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Tore Petre'

Grattis "Hatten" ! "Mordvinnaren" 2012 redan avklarad !

2012-01-06 @ 11:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0