"Råffe G" = KUNG..., drömmar, och utredningar!

Grattis!

 

För visst var väl Rolf-Göran Bengtsson en synnerligen värdig vinnare av Jerringpriset som under pompa och ståt utdelades på Globen i går kväll?

 

Stall Hatten känner inte ”Råffe G” personligen, men det är något med honom vi verkligen gillar. Han är ödmjuk, håller ofta låg profil och låter resultaten sköta snacket. Att ”Råffe G” sedan har en underbar och svåridentifierad dialekt gör honom bara än mer lätt att tycka om…

 

Jerringpriset är en fjäder i HATTEN för svensk ridsport i allmänhet, och svensk hoppning i synnerhet. Och vilket OS i London det kan bli!? Patrik Kittel kan vara högt uppe i resultatlistan i dressyren och Rolf-Göran får väl gälla som en av favoriterna ”över hinder”? Och om Stall Hatten får drömma (och det får vi väl?), kanske vår favorit Sofie ”Lilla” Lexner kniper sista reservplatsen i dressyrlaget?

 

Är det någon annan än Stall Hatten som funderat på hur Bodil ”Journalen” Hallencreutz och Fabricio Borges-utredningarna fortskrider?

 

Stall Hatten vet nu (till viss del…) besked.

 

”Journalen Hallencreutz” bytte advokat efter ”torsken” i första instans. Denne (advokaten) anförde att en jävssituation förelåg under utredningen som sedemera fällde ”Journalen”! Saken om jäv utreddes av ”ansvarig part” som inte fann något som stödde den anklagelsen. Vem ”den ansvarige parten” är VET inte Stall Hatten, men vi utgår ifrån att det INTE är samma personer som utredde ärendet i första läget?

 

Nu skall ”kombattanterna” hitta ett passande datum för att träffas igen. Det känns som om den här saken inte har ”sitt slut” än på sex till åtta veckor och den stora förloraren på detta är väl rimligtvis ”Journalen”? Stall Hatten kan nämligen inte se hur domen på sex månader skall kunna mildras. Om vi spekulerar? Domen fastställs i mitten av mars månad, då gäller väl i så fall avstängningen till och med mitten av september?

 

Vad beträffar Borges-fallet har enligt uppgift till Stall Hatten avståndet till Dubai och rena språkproblem varit orsaken till att ärendet dragit ut på tiden. Utredningen är KLAR och parterna skall nu finna ett lämpligt datum att träffas.

 

Nu är det dags för att Stall Hatten att ”läsa ikapp” det vi missat under ett par hektiska dygn med dottern och ”Fröken favorit”.

 

Höres!


Kommentarer
Postat av: Leia

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2012-03-19 @ 00:52:47
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0