Ny resa, fantastiskt engagemang, och ett par "puffar".

 

Dagens blogg inleds med ett stort och rungande grattis till signaturen ”Inte Wallenberg” som lyckades klura ut att den förra På spåret-resan avslutades i Deauville redan på 10-poängsnivån.

 

Stall Hatten älskar som bekant interaktivitet och att vinnaren ”Inte Wallenberg” dessutom inkluderade en intressant artikel om Raoul Nordling innebär en stor och fet guldstjärna i marginalen.

 

En ny resa.

 

Vart är vi på väg?

 

10 poäng:

 

Vi startar i stad där en ”smutsig polis” regerade på mer än ett sätt under ett par år. Vi reser söderut, och vid resans slutmål blir vi förmodligen serverade både oxfilé och hummer!

 

I söndags satt Stall Hatten och ”Fröken favorit” och kollade in loppen från Täby via en något ”svajig” internetlina, sippandes paraplydrinkar.

 

Vi blev väl inte speciellt imponerade av klassen på loppen, utan vårt största fokus var i stället på vad ATG-live kommentatorn Anders Ekberg skulle leverera för ”guldkorn”… Bilderna ”buffrade” ju som satan, men ljudet höll fantastisk kvalitet.

 

Stall Hatten har den största respekt för Anders Ekberg, det kan inte nog betonas. Snubben är 60 +, men har ett engagemang för hästsport som få, eller rent av ingen, annan aktiv journalist är i närheten av.

 

Det spelar liksom ingen roll om arabhästen ”Hulda Hanover”, tränad av ”Gudrun Guldstöfvel” i Krokom är en frisk 100-oddsare efter 16 raka ”ägg” i programraden. Anders har garanterat ringt ”Fru Guldstöfvel” för att förhöra sig om hästens chanser och han levererar sedan glatt och utan minsta kritiska granskning ALLT om att hästen ”bara haft en massa otur under hela sin karriär”.

 

I förrgår var det två stycken uttalanden som väckte munterhet.

 

-  Spider Dancer är egentligen en mycket bra häst som bör ses med chans här.

 

Spider Dancer har 54 i form, skenade tre varv innan start och fick sedan strykas (Stall Hattens anm.).

 

-  Hon lät lite så där hemligt förväntansfull ut på rösten, och kan därför vara ett intressant speldrag

 

Det må så vara, men ”hon” hade tyvärr inget fog för sin optimism då hennes häst var slagen med 100 meter som eventuell 20-oddsare, och av respekt för ”hon” och ”hennes häst” utelämnar Stall Hatten namnet på de båda…

 

I morgondagens blogg hoppas Stall Hatten kunna redogöra om vad som sades på ATG:s styrelsemöte. Det kostar dock typ 20 spänn per att ringa från Goa till Sverige så eventuella annonsörer på bloggen får gärna höra av sig. Röda tråden, SG, hör upp! En bannerannons på blogg.stallhatten.se kostar endast 5.75 kronor i veckan…

 

OBS! Det där var ett skämt.

 

Vi hoppas även kunna berätta historien om vår planerade totostöt på Longchamps som tyvärr gick om intet.

 

Nu är det dags för bad, massage, fler paraplydrinkar och mat, i just den ordningen.

 

Höres.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: ZekeVarg

Dirty Harry / San Franscisco. Surfn Turf.

Borde vara ett slutmål kring San Diego. Santa Anita eller Del Mar. Drar i nödbromsen på DelMar!!! /BBZW

2012-02-14 @ 10:54:34
Postat av: Pontus Wickzell

Ett tips på att utöka semesterkassan kan vara att avstå samtal till ATGkällan, då ATG INTE hade styrelsemöte igår. Du sparar 20 spänn i minuten:)

2012-02-14 @ 12:44:58
Postat av: lillaanna

Ahhhh! Alltid är det någon som hinner dra innan mig. Så klart är det Del Mar. Skaldjur - Frutti del mare (eller nåt sånt på valfritt latinskt språk).

2012-02-14 @ 13:44:31
Postat av: jörgen nilsson

Åkte också dit på målfoto (grattis ZekeVarg). Tror Stallhatten tänkte så här: Oxfile & Hummer = Sur'n Turf = Where the surf meets the turf (Del Mars slogan efter en rad i Bing Crosbys sång om banan).



Åk dit om du får en möjlighet - enormt vacker bana och härlig stämning uppe i Del Mar efter tävlingarna.

2012-02-14 @ 14:57:28
Postat av: jörgen nilsson

lilliana: turf före surf ska det vara...

2012-02-14 @ 14:59:41
Postat av: lillaanna

Sambon har varit där och håller med om att det är mysigt värre.

2012-02-14 @ 17:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0