En raljerande "Pjäs", lägg ned, och ett par sköna odds!

 

I går kväll damp det ned ett brev, eller vad man nu skall kalla skriften, signerad Göran ”Pjäsen” Terninger , hos samtliga Täby Galopps A och B-tränare.

 

Ni kommer väl ihåg att ”Pjäsen” gjorde succédebut inom galoppsporten för en dryg månad sedan då han på sitt presentationsmöte hade med sig ”saft och bullar” till de stackars utarbetade tränarna?

 

En mer samstämmig kör av hyllningar av en person har Stall Hatten inte hört sedan den ljuvliga höstkvällen 1988 då Glenn Hysén snudd på egen hand neutraliserade det engelska landslaget på Wembley…

 

Efter att Stall Hatten läst ”Pjäsens” alster känner vi oss ”tämligen” säkra på att medvinden som han kvastat runt med i ryggen sedan den där underbara ”bullkvällen” vänds till en orkan rätt i ”fejset”…

 

Stall Hatten orkar inte referera hela innehållet, men om vi säger så här, det är slut på sötebrödsdagarna för de aktiva på stallbacken…

 

Mest skrattade vi åt ”nyordningen” att banarbetarna från och med omedelbums skall debitera tränarna för enklare tjänster. Typ om Patrick Wahl har köpt en ny tvättmaskin och vill få hjälp att frakta bort pallen den stod på, kan han se fram mot en räkning för utfört arbete. Snacka om att ”sila mygg och svälja elefanter”!

 

Och sparkraven på två miljoner som nu drabbar de aktiva, hade inte behövts om de ansvariga i Svensk Galopps styrelse förstått att sätta stopp för Nationaldagsgaloppen i tid.

 

Lägg ned det där dödsdömda projektet, NU!

 

Mycket gnäll, men avslutningsvis ställer sig Stall Hatten ytterst tveksam till att Göran ”Pjäsen” Terninger verkligen är rätt man, och har rätt profil, för att raljera om ”att i min värld betalar man hyran i förskott”…?

 

Ett par intressanta odds damp ned i Stall Hattens mailbox i morse.

 

Wido Neuroth öppnar filial på Täby Galopp?

 

Odds: 175 gånger

 

Personalen på Täby Galopps sekretariat ”skramlar” ihop 3.000 kronor till en pampig present och anordnar dessutom ett hejdundrande tårtkalas till Hans ”Hasse” Hanssons ära med anledning av flytten in till Hästsportens hus?

 

Odds: 7.000 gånger

 

Den där resan som utlovades i gårdagens blogg tar vi i morgon i stället.

 

Stall Hatten är trött.

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: skånska flaggan

Nu ska vi inte glömma att täbytränarna blivit sponsrade av svensk galopp länge nog...på jägersro har tränarna fått betala för alla tjänster inkl bortförsel av tvättmaskiner o dyl som sig bör och likt resten av den riktiga världen som vi lever i! Nu får nog alla inblandade räkna med att betala för alla tjänster och ingen får extra förmåner. Låt resultaten tala o sortera därefter..

2012-02-28 @ 20:23:32
Postat av: Tore Petre'

Vem/vilka ska flytta ? Hansson eller sekretariatet ?

2012-02-29 @ 07:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0