En fredag, en söndag, och kanske lite ironi?

 

 

 

Fredag!

 

I fredags morse fick Stall Hatten ett ”hastigt” uppvaknande. Klockan ringde vid den okristliga tiden 03.45, och inte blev det bättre av man slog upp sina ”ljusblå” med kläderna på i ”Fröken favorits” allt annat än ”sov-anpassade” soffa…

 

Utanför fönstret visade kvicksilvret minus 20. När Stall Hatten klev ut i den knastrande snön kort senare, och insåg att mobiltelefonen inte stod att finna var humöret allt annat än på topp.

 

Efter ivrigt letande hittades tillslut mobilen, inkilad under förarsätet i ”Fröken favorits” japanska bil. Bra där…

 

Ute på Arlanda fortsatte eländet då Stall Hatten blev varse att solglasögonen var kvarglömda i just ovan nämnda fordon.

 

Utbudet av öppna försäljningsställen på Arlanda var och är en smula begränsat vid 05-tiden, så det var bara för Stall Hatten att bita i det sura äpplet, hasa sig bort till Boss-butiken (i den andra delen av terminalen) och kasta fram ”plastet” på disken…

 

Och behöver vi förklara ”att ligga 2.500 kronor back” redan innan flyget lyfter inte är det bästa starten på en semester?

 

Nåväl…

 

Normalt sett är Stall Hatten smått allergisk mot charterturism, men då flygbiljetten till Indien bara kostade typ 3.500 kronor, och då det dessutom var en direktflight – kändes det faktiskt rätt okey att ”frottera sig med diverse överförfriskade lantisar”…

 

Efter en kort ”stop over” i Kuwait landade planet i Goa strax efter 22.00 lokal tid.

 

När Stall Hatten och ”Fröken favorit” sedan efter en dryg timme i den väntande taxin anlände Agonda kändes livet, helt plötsligt rättvist igen.

 

Söndag!

 

Stall Hatten vaknar med ett ryck klockan 07.30 och känner sig allmänt förvirrad! Vad ”faaan” är det som låter?

 

Det visade sig vara ”det där havet” utanför Stall Hattens veranda som förde ett ”jävla” liv. Då temperaturen dessutom visade + 26 grader och fläkten i taken inte ”mötte upp” till våra (på en fläkt) högt ställda förväntningar kändes livet en aning jobbigt.

 

Visst, frukosten bestående av färskpressad apelsinjuice, champinjonomelett, bönor, bacon och nybryggt kaffe var ju god, men kunde inte denna ha serverats på bättre porslin? Och kunde inte den där ”gula grejen” uppe på himlen värma och lysa på någon annan än Stall Hatten och ”FF” när vi satt där och käkade?

 

Och så var det ”däringa” oväsendet” som havet förde…, konstigt att man var lite ”purken” eller?

 

Efter frukosten blev det en del sol och bad, men efter typ två timmar kände Stall Hatten att det vore på sin plats med en rakning nere hos den lokale barberaren.

 

Stall Hatten blev dock en aning sur, då denne (barberaren) inte hade informerat att det ingick ansikts och huvudmassage efteråt! Detta innebar tyvärr att besöket tog lite drygt en timme.

 

Som om det inte var nog!?

 

När Stall Hatten sedan skulle inta sin lunch visade det sig att det var slut på 25-centilitersflaskorna med Kingfisher! Ni förstår väl på vilket humör vi blev på då vi tvingades sörpla ölen ur halvlitersflaskor…?

 

Nu var Stall Hatten ”duktigt arg” och det enda som kunde få oss på bättre humör var en tupplur på en dryg timme.

 

Visst, vi mådde en aning bättre efteråt, och vi beslöt därför att ”hasa” oss ned för en pedikyr och efterföljande massage.

 

Tror ni inte att vattnet i fotbadet höll 38 grader i stället för det överenskomna 40? Och som ”lök på laxen” hade han som anlitats för den efterföljande massagen inte Biotherm-kräm utan Stall Hatten fick nöja sig med att behandlas med Clinique-produkter!!!

 

Nu har Stall Hatten och ”FF” druckit paraplydrinkar, kollat loppen från Täby galopp på ”liven” och börjar känna oss hungriga.

 

Därför…

 

…återkommer Stall Hatten i morgon i stället!

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Otter

sånt händer aldrig på clockers, där finns det obegränsat med Tuborg Guld. Borta bra, men hemma bäst. Känner annars igen det där med din mobiltelefon...

och vad du missade på Täby! som kampen om fjärdepriset i femte till exempel, ett klockrent argument för att införa superfectas i sverige.

2012-02-12 @ 19:37:36
Postat av: Otter

vad tror du för övrigt att jag får på Windtester nästa gång?

2012-02-12 @ 19:38:27
Postat av: Bodil

Trodde att Fröken Favorit skötte massagen åt Stall Hatten

2012-02-12 @ 19:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0