Två dagar, förutsättningarna förändras, öppna "plånet"!

 

Om två dagar lämnar Stall Hatten Sverige och dess otrevliga klimat för att i stället hänga på ”Agonda beach” - beläget i den Indiska pärlan, landskapet Goa.

 

Förutom faktumet att det lilla fiskesamhället Agonda erbjuder 30 graders värme, säkerställer dess unika/fåtaliga invånare något speciellt som är svårt att sätta fingret på, men enklast kan sammanfattas med ordet ”trivsel”…

 

Att bara kunna njuta av två veckors ledighet tillsammans med de människor som betyder mest (Elsa och Caroline) betyder så oerhört mycket för Stall Hatten att orden knappast räcker till.

 

Och det finns INGEN plats på jorden som ens kommer i närheten av den status samhället Agonda åtnjuter, om vi skulle tvingas välja en plats för rekreation, samt lämplig ort för att kunna ladda våra batterier…

 

Under de här dagarna i Agonda kommer Stall Hatten inte öppna sin mailbox, lika lite kommer vi att bry oss om rena vardagliga ”jobbfrågor”, men tid kommer att avsättas för att hålla oss uppdaterade om statusen inom den svenska galoppsporten.

 

Detta för att kunna hålla bloggen ”vid liv”!

 

Det ”senare” ser vi faktiskt som en form av terapi, tillika meningsfull vardagssyssla, även om vi är lediga…

 

Apropå insamlingen till SG med anledning av de uteblivna tränarintervjuerna i helgen

 

Förslaget från signaturen ”Björn” att skänka de insamlade medlen (710 kronor, hittills) till organisationen Läkare utan gränser, i stället för till SG, låter så pass klokt att Stall Hatten inte kan låta bli att bifalla ”motionen”.

 

Ni som läser dessa rader har alltså chansen att bidra till detta nobla syfte och - organisationen Läkare utan gränser (LUG), - även under helgens tävlingar på Täby galopp.  

 

Nu hoppas Stall Hatten att ”burkens” innehåll åtminstone fördubblas på söndag. Men alldeles oavsett om så sker, har vi (fotfolket) inom svensk galoppsport visat vår styrka gentemot ”makten”, och samtidigt visat empati samt bidragit till förmån för de svagare i samhället.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DzDCBgJLhYw

 

 

Höres.

 


Kommentarer
Postat av: AJ

Ta gärna en sväng ett par km söderut till Palolem Beach, titta in på Alessandra Resort för en Palak Paneer och säg hej till Glada Chefen, Långa Killen, Tysta Killen och Han i Hatten. Vill ni gå på Ayurvedisk behandling - och det vill ni ju - vet de ett ställe en bit upp 100 m in från stranden som är bara bäst. Ligger i ett eget hus nära Dreamcatcher, personalen är från Kerala. Överlägset bäst när vi varit där, bara hoppas det är samma nu. Ha en skön semester!

2012-12-05 @ 06:44:45
Postat av: Marius

Har du inte missat vitsen med insamlingen om den inte ska passera SG?
Stoppa gärna en lapp i Brunos burk före överlämnandet där det står att bidraget kan användas för att betala ytterligare en tipsomgång eller skickas vidare till Läkare Utan Gränser.
Gissar att du fått nog med bevis på vår uppskattning för tipsomgången. Ytterligare bevis i form av kontanter känns överflödigt.
Så det jag tänkte lägga i burken får gå till spel nu på söndag om beslutet att skicka pengarna direkt till LUG står kvar.

2012-12-05 @ 09:50:16
Postat av: Ivan Sjöberg

Nu när SG gjort en helomvändning (utan en kommentar) blir det alldeles utmärkt om du skickar pengarna till Läkare utan gränser!!

2012-12-06 @ 11:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0