Indiska tåg, klokskap och 50 ggr på Spöket...?

 
Det har tagit längre tid än beräknat att få ut de här raderna, energin har ”trutit” helt enkelt, och för detta ber Stall Hatten om ursäkt.
 
Vi befinner oss i Indien, närmare bestämt i det lilla fiskelägret Agonda. Detta tillsammans med dottern Elsa samt vår ”gemål” Caroline. Om nu någon missat det…?
 
I en blogg för en tid sedan utlovade Stall Hatten en rejäl kölhalning av ”Frippe” om denne inte stod i givakt med en kall öl vid vår ankomst. Men…, han slapp denna bestraffning då vi efter diverse tidskrävande strul under resan inte anlände Agonda förrän 03.30 på natten.
 
Nu har ”Frippe” och ”LM” lämnat landet, men under de här dagarna har vi inte bara haft allmänt mys tillsammans.
 
Vi har även dragit upp en plan för hur SG skall kunna omfördela sina medel 2013 utan att de som betalar kalaset behöver lida nämnvärt.
 
Vi återkommer i ärendet, men redan här och nu kan vi avslöja åtgärd nummer ett.
 
Inga bonuspengar i Klass 4 och 5 handicapperna för fyraåringar.
 
Förstått?
 
Vidare.
 
Svensk Galopps ”genidrag” att dra in på kostnaderna för tränarintervjuerna höll i precis en (1) tävlingsdag.
 
Att man vek ned sig för opinionen bevisar två saker. Först och främst att man är mottaglig och tar sig tid att lyssna på i fotfolket (i alla fall ibland…), men än mer glädjande att man har förmågan att inse när man ”fuckat up” och därefter reverserar sitt i det här fallet galna beslut.
 
I morgon klockan 15.40 gör Aghostatgodsplace debut i sitt nya hemland Frankrike.
 
Ett flitigt använt ordspråk lyder att ”man skall finna bästa möjliga sällskap till sig själv, och sämsta möjliga till sin häst”. Tyvärr lärde sig Stall Hatten detta först efter startanmälan till Listed-loppet i Deauville i morgon…
 
Det är lika stor chans att ”Spöket” får pengar i morgon, som att Marie Lustig och hennes ”gelikar” hyllar vårt förslag om att dra in på bonusarna i de lägsta handicapperna. Eller att Stall Hatten kommer i sådan fysisk topptrim efter våra två veckor i Indien att vi är med och röjer om segern i nästa års upplaga av Vasa-loppet…
 
Snacka om getingbo.
 
http://www2.france-galop.com/FGWeb/domaines/courses/courses_calendrier.aspx?L=en
 
”Gråben” sitter i sadeln och hans viktigaste uppgift blir att komma med feedback till Pia och Jocke om var hästen ”står” för dagen. INTE jaga livet ur det stackars ”Spöket” som tampas med diverse grupploppsvinnare den här gången.
 
Stall Hattens plan var att ta sig ned till Kerala där vår gode vän ”Doktor Trumpet” jobbar sedan en tid tillbaka.
 
Men om det blir jobbigt för Aghostatgodsplace att vara bland de tio främsta i morgon, är det ingenting mot det jobb vi hade att övertyga Caroline om att ”det är riktigt mysigt att åka natt-tåg i Indien och det tar bara fjorton timmar”…
 
Så nu letar Stall Hatten med ljus och lykta efter en internetuppkoppling med kvalitet nog för att visa rörliga och live-sända bilder i real-tid. Och det ”kryllar” inte precis av sådana i Indiska fiskebyar. Så mycket kan vi lova!
 
Hoppsan.
 
Nu är det dags för lunch, följt av pedikyr och bad i det 28 gradiga havet.
 
Att det är 35 grader varmt kan vi leva med, då det fläktar och ölen (Kingfisher så klart) är svinkall…
 
Håll tummarna för Aghostatgodsplace i morgon är ni snälla!
 
Höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0