Ett fatalt misstag av SG, kraften därav, och ett år...

 

En viss uppståndelse hade Stall Hatten förväntat sig, men inte något ens i närheten av detta…

 

När det strax efter lunch i lördags eftermiddag kom till vår kännedom att SG:s spariver nu även drabbat något så ”futtigt” som tränarintervjuerna lackade vi till, och i ren affekt tog vi därför beslutet att göra ”utfrågningen” själva.

 

Det tog flertalet timmar att jaga tränarna för att få deras kommentarer och lika många att sammanställa informationen, men på det hela taget tyckte Stall Hatten att vårt självpåtagna uppdrag faktiskt var en ganska trevlig lördagsysselsättning.

 

Och vad bevisar då detta?

 

Jo, att spelarnas törst efter information är enorm och svår att mäta i rena kronor och ören. Att hästägarna formligen älskar att läsa om vad deras tränare tycker om deras ”skyddslingar”.

 

Om SG trampar ovan nämnda (spelarna/hästägarna) på tårna är man ute på djupt vatten, och faktiskt helt missförstått vilka som defacto pröjsar hela ”kalajset”…

 

Stall Hatten har ytterst svårt att tro att det missnöje som visades i helgen passerar de ansvariga förbi och obemärkt.

 

Vår medhavda ”burk” (bidraget till SG) fylldes på av åtminstone 15 personer, men när Stall Hatten räknade ihop dagskassan, blev slutsaldot endast 710 kronor. Då vår målsättning var 2.000 kronor tog Stall Hatten därför med blixtens hastighet beslutet att ”burkjävelen” får stå framme ytterligare en tävlingsdag.

 

Stall Hattens favoritbartender (tillämpar han RUT by the way…?) Bruno Nilsson har koll på finanserna och ser till att insamlingen fortsätter även nästa söndag.

 

Okey?!

 

I kväll firar Stall Hatten och Caroline ”ettårig bröllopsdag”! Men att hon stillatigande skulle acceptera att detta jubileum bäst celebreras på Pizzeria Venezia (där dessa rader författas) är lika otänkbart som att SG inhöstar pluspoäng om man fortsätter på den inslagna vägen…

 

Därför.

 

Gör om, gör rätt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=yq_pgl-dUgM

 

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Björn

Innehållet i burken är med stor sannolikhet ett bevis på uppskattning av dina välformulerade tränarintervjuer.
SG har säkert vid det här laget förstått sitt stora misstag och förhoppningsvis ändrat beslutet.
Varför ska dom då få pengarna?
Om du ändrar destinationen av pengarna till LÄKARE UTAN GRÄNSER skickar jag bums en slant om jag får ett konto för det blir tyvärr inget Täby på söndag
för mig.
Kanske många andra trogna läsare vill göra detsamma?!

2012-12-03 @ 19:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0