Ecurie Phantomes, King Brex, och Mr Lundgren...

 

Jaha, snart är det dags!

 

Stall Hattens ögonsten Aghostplace, a.k.a. ”Spöket” har intagit Deauvilles stallbacke, Per-Anders Gråberg har dragit på sig de vita byxorna, putsat stövlarna, och övriga ”connections” står enligt uppgift – i detta nu - och darrar, eller inte…

 

Som vi meddelade i gårdagens blogg är ”Spöket” ute på ruskigt djupt vatten och skulle han slå tre hästar gör han det bra.

 

Vi oroar oss faktiskt mer över att lyckas snoka fram en vettig internetuppkoppling så vi kan se racet.

 

Nu står vår förhoppning till att vår gode vän ”Lakejens” utlånade inloggningsuppgifter till zeturf.fr stämmer och att tekniken inte sviker.

 

Det är även rätt spännande att se om ”Spöket” startar i våra (Ecurie Phantomes) ordinarie rosa – blå färger, eller i Pia Brandts blå – vit – gula. Den som lever få se.

 

Efter diverse surfande bland bookmakers har vi hittat odds i spannet mellan 28 till 68 gånger pengarna. Men Stall Hatten hade inte nappat till något under 80, så det så…!

 

King Brex.

 

Har någon av er kära läsare hört talas om den ”pållen”?

 

När Stall Hatten surfade runt och letade odds till loppet i Deauville, snubblade vi över namnet King Brex, vilken är storfavorit att vinna en ”chase” över 3.200 meter på Musselburgh på söndag. Slå namnet på racingpost.com och förvånas.

 

Vad är storyn?

 

Och om någon vet varför det finns ett Gr-3 lopp på Gavea i Brasilien som heter ”Grande Premio Frederico Lundgren” är vi mer än lovligt nyfikna på att få veta varför?

 

Höres.


Kommentarer
Postat av: Peter Kastensson

Googla på Frederico Lundgren så får du besked.

2012-12-14 @ 13:22:31
Postat av: Tore Petre'

Han slog ju 3 hästar ! Men varför står Mme Pia Brandt som både ägare och tränare på fransk galopps hemsida ? Har Ni sålt hästen ?

2012-12-14 @ 16:09:57
Postat av: Limpan

nu ar det val dags att skriva lite....

2012-12-27 @ 19:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0