"Snuttefilten", "Journalen" och "Mr Hatten"...

Fortfarande, drygt 30 timmar sedan Stall Hatten publicerade sitt "helgpyssel", har ingen lyckats svara rätt. Hur svårt kan det va? För er som helt missat detta publicerar vi "koden" igen. Förstapriset är grymt.

205 - 5
265 - 70

Mer kritik. Ingen bild på "tvättmaskinsövertagandet" har heller inkommit Stall Hattens mailbox. Skärpning nu kära läsare. Börja "Walraffa"!

Senaste nytt i denna sorglustiga historia är att ena parten skällde ut en av sina anställda som inte hämtat maskinen trots tränarens uttryckliga order (medan han själv naturligtvis var på betryggande säkerhetsavstånd utomlands)...

Stall Hatten hoppas att ni läsare är mer vakna med kamerorna på måndag då tränaren lär dyka upp med "Snuttefilten" (Jägersros anläggningschef, reds anm.)i släptåg?

Stall Hatten har fått in på radarn att Bodil "Journalen" Hallencreutz skall överklaga domen på sex månader i Isalina-ärendet! Det gör oss väldigt ledsna. Vi säger det igen Bodil. Ta ditt straff och kom igen med laddade batterier till våren. Du kan ALDRIG NÅGONSIN få ett lindrigare straff än du fått. Lita nu på Stall Hatten.

I eftermiddags gjorde travarna "efterlängtad" entré på Jägersros galoppbana. Det blev ingen succé precis. Det var dimmigt, svårt att volta och nästan ingen i publiken orkade se eländet. De enda som verkade gilla spektaklet var väl Skånska Fältrittklubbens styrelse, som tidigare under dagen setts på en överdådig brunchbjudning ute på Flyinge... Här spekulerar Stall Hatten bara förstår ni väl?

I morgon är det tävlingar på Sveriges trevligaste kapplöpningsbana alla kategorier, Täby galopp. Stall Hatten är på plats och vi uppmanar samtliga läsare som har möjlighet att komma göra det.

Avslutningsvis.

Den förste person som klappar Stall Hattens utsände på axeln i morgon och säger "Nice to meet you Mr Hatten", med tydlig brittisk överklassaccent, bjuds på ett smörrebröd och ett glas inne hos Lisbeth på Clockers Corner.

Vi ses i morgon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

1) Täbytränade starthästar på Jägersro och vinnare.

2) Jägersotränade starthästar på Täby och vinnare.

2011-10-30 @ 18:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0