Dagens övningar.

Efter noggrant studerande av listorna till Jägersros V4-tävlingar finns det inget annat att rekommendera än flerbong. Som Stall Hatten berättade om igår är ju Luckyreno helt klar i andra avdelningen och lika klar är ju Lions Prospect i tredje. Bodils fux har inte vunnit på elva försök, men vinner den inte idag vinner den ALDRIG! På den internationella hästsportscenen är det två startande hästar med svenskintresse. 15.35 startar Waltzertraum på Fontainebleau med toppchans enligt tränaren. Det tror Stall Hatten också och vi laddar rejält. 18.10 (GMT) startar Hans Adielsson en tvååring vid namn Compton Rainbow. Hästen gör sin andra start i livet och debutinsatsen är bara att glömma. Ryttaren tyckte att det var en bra idé att pressa utvändigt om storfavoriten Cresta Star (tränad av Richard Hannon) och Stall Hatten tyckte det var en mindre begåvad idé... "Lillspel" till tio gånger rekommenderas.


Kommentarer
Postat av: sett från malmö

glömmer aldrig första gången jag hörde talas om "stall hatten" det var förresten utomrikes, mallis vill jag minnas. Kom ihåg hur man förundrades o längtade efter en riktig galoppblogg!

Nu e den här...kommer slaviskt följa dessa nationella o internationella speltips o övrig livsviktig galoppinfo. TACK "stall" hatten o lycka till! eller som vi säger här i europa, har du sett malmö har du sett världen..

2011-10-05 @ 19:21:20
Postat av: HT

Kan bara instämma med föregående talare... Ja, utom möjligtvis det där med Malmö då...? Hur som helst ser vi fram emot mer spännande info från Stall Hatten!

2011-10-05 @ 20:07:00
Postat av: lite grann från åvan

längtar redan efter stallhattens tips inför söndagens tävlingar på sveriges norra bana! Massa fina lopp med bla intressanta 2åringar i breeders o nytt maiden. hoppas på lite bättre tips än dagens..

2011-10-05 @ 20:16:47
Postat av: Gossan

ÄNTLIGEN skall hela den Skandinaviska "galna" galopp-publiken få så "Hatten Passar"!

Tack till Stall Hatten för en underbar början på något som känns både stort och spännande.



2011-10-05 @ 20:27:42
Postat av: La Valise Rouge

Men vänta nu! Heter det som "sett från Malmö" påstår. Är icke det korrekta uttrycket:

"Haur du sitt Malme, Haur du sitt varrden"

Finns väl inget "Ö" i Malme?

För övrigt ser vi från världens lounger fram emot att följa Ecurie Chapeaus fälttåg idog läppjande la Grande Dame, eller om dylikt inte erbjuds - puffande på en lokal Shisha.

2011-10-05 @ 21:11:12
Postat av: lite grann från åvan

förstår inte riktigt det där med få så #hatten passar# låter lite vulgärt! vi malmögussar shillar o hoppas publik o aktiva får en som vanligt härlig galoppsöndag med massa fina vinnare..BÅDE täby o jägerstränade

2011-10-05 @ 21:33:55
Postat av: HT

När det pratas om härliga galoppsöndagar med fina vinnare tänker man genast på räkmackorna i Täby Galopp's hästägarrum vintertid. Mysfaktor på hög nivå, grymt att ha något att se fram emot under de kallare månaderna.

2011-10-05 @ 21:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0