Rätt rekryterat, svart bälte och Derbydiskussion

 

Stall Hatten inleder med att säga grattis till signaturen ”Norrlänningen” som hade rätt svar i den senaste tävlingen på bloggen.

 

För visst borde det vara helt självklart att SG:s nye VD antingen blir Fredrik Otter eller Harald Dörum! Stall Hatten är dock luttrad efter styrelsens oräkneliga magplask i den här frågan och blir inte det minsta förvånade om man plockar in någon ”Jeppe” utan den minsta förankring inom sporten. Den som lever får se.

 

Vidare.

 

Stall Hatten skrattade högt då vi läste den utmärkte krönikören Bengt Adielsson senaste alster i kvällstidningen Expressen. I krönikan oroade sig ”Farbror Bengt” över spelbolagets strategi att rekrytera okunniga människor till ledande positioner (vilket även Stall Hatten gjorde i vårt senaste inlägg). Spelbolagets VD försvarade dock sin strategi (han verkar inte gilla mothugg vår käre ”Hasse Sax”).

 

”Jag håller på att bygga att nytt team, säger Hasse Skarplöth.

I mitt team vill jag ha den bäste som står att få för en rimlig ersättning. Sten Andersen har enligt mitt sätt att se svart bälte i marknadsföring.

Skulle det visa sig att det brister i kunnande i spelfrågor kommer jag givetvis att ta in den kompetensen i ledningsgruppen”.

 

Visst, det är lätt att skratta åt de obegripligt korkade citaten, men samtidigt vänder det sig i Stall Hattens mage när vi läser skiten.

I vår värd är det nämligen bra om man kan spel, om man nu ska sälja spel…

 

Vidare.

 

Såg ni vem som vann franskt 1000 Guineas i går? Avenir Certain lystrar stoet till och det finns mycket svenskanknytning. Mamma är Mark Of Esteem-dottern Puggy som köptes och tränades av Roy Arne Kvisa en gång i tiden. Pappa till Avenir Certain är Le Havre, familjen Sundströms forne franske Derbyvinnare. Stall Hatten lyfter på hatten för alla inblandade.

 

Vidare del-3.

 

På tisdag är det stortävlingar på Jägersro och Stall Hatten är givetvis på plats. I morgondagens blogg ska vi försöka delge er lite tips, för idéer har vi, i massor…

Men ”Pramms-festen” inleds redan om ett par timmar, vid 18.30 närmare bestämt.

På Jägersro är det nämligen en så kallad ”Derbydiskussion” inne i Derby Club och alla är välkomna. Det kommer finnas käk och dricka till humana priser, men det gäller att sno sig. Tränarföreningen har förbokat 50 tallrikar smaskig gulasch-soppa och det är devisen först till kvar som gäller. Baren är dock öppen och fullproppad.

 

Varmt välkomna!

 

Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0